Crypto Portfolio – Dé 10 crypto parels van 2021 – Review & Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Dagelijks zijn veel mensen urenlang met onderzoek bezig om de ‘nieuwe’ bitcoin te vinden. Want een munt die je miljonair kan maken, dat wil toch iedereen wel? Echter heb je de juiste kennis en heel veel tijd nodig om te vinden wat je zoekt. Het is dan ook een stuk makkelijker om dit onderzoek over te laten en experts die hier ervaring mee hebben.

Voor mij zijn Patrick Suiker en Derek Westra dé experts van Nederland op dit gebied. Met hun jarenlange ervaring weten ze precies naar welke eigenschappen ze moeten kijken, om te bepalen of een project kan slagen of niet.

Met het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto delen ze hun ervaring graag met jou. Hierin staan de 10 beste crypto parels van 2021. In deze review lees je er alles over en bespreek ik mijn eigen ervaringen met dit product.

Is het Crypto Portfolio je geld echt waard, of koop je een kat in de zak?

Inhoudsopgave

Wie zijn de Experts?

De experts die het Crypto Portfolio hebben samengesteld zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Samen goed voor zo’n 15 jaar ervaring in de cryptowereld. Ze weten dus alle fijne kneepjes van het vak en dit delen ze graag met jou.

Ze hebben ook ongeveer alles wel meegemaakt, van 10.000 euro verdienen in een uur tot 50.000 euro verliezen bij een hack. Alles wat ze meegemaakt hebben gebruiken ze om de allerbeste cryptomunten te selecteren. Met het Crypto Portfolio dat ze hebben samengesteld weet je dus zeker dat je optimaal gaat profiteren van de aankomende crypto hype.

Patrick Suiker

Patrick is een geboren ondernemer en handelde al in van alles en nog wat toen hij 4 jaar oud was. Later heeft hij een master Entrepreneurship, oftewel ondernemerschap, gedaan.

In 2013 is hij door Litecoin de cryptowereld binnen gekomen. Sindsdien is hij er niet meer uit weg te slaan en is hij fulltime met de cryptowereld bezig.

Met AllesOverCrypto probeert hij heel Nederland net zo verslaafd te maken aan de cryptowereld als hij zelf is. Zijn missie is om ervoor te zorgen dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie, en zijn website is daar een grote stap in.

Derek Westra

Derek heeft een master in gedragseconomie en speltheorie gedaan. Hij vindt de psychologie achter onze economie zeer fascinerend en wil er ook alles over weten.

Dat is één van de redenen waarom hij bij zijn kennismaking met de cryptowereld, in 2013, direct wist dat het een ware revolutie zou gaan betekenen.

Hij is dagelijks bezig met de vraag: hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat begon als een fascinatie is uitgegroeid tot een bijna verontrustende obsessie, zoals hij zelf zegt:

De wereld van de crypto is echt een droom van elke gedragseconoom

Wat is het Crypto Portfolio?

In het Crypto Portfolio hebben Patrick en Derek 10 munten toegevoegd waarvan zij denken dat ze erg veel potentie hebben. Na het bekijken van veel verschillende munten en veel onderzoek zijn ze tot deze top 10 gekomen.

Vaak zijn dit munten die nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Als een cryptomunt nog weinig bekendheid heeft, is de prijs vaak ook nog erg laag. Zodra deze munten bekend worden bij het grote publiek zal de prijs ervan flink stijgen, als veel mensen geloven in dit project natuurlijk. Dit soort munten kunnen dus met een relatief kleine investering erg veel geld opleveren.

Sommige van deze munten hebben de potentie om x100 of zelfs meer te gaan stijgen. Je kan natuurlijk zelf onderzoek doen welke munt het beste zal gaan scoren. Daarvoor heb je wel de juiste kennis en heel veel tijd nodig. Het Crypto Portfolio kan je deze moeite en tijd besparen zodat je die tijd kan besteden aan andere dingen.

Het vinden van de beste munten

Crypto Portfolio beste munten zoeken

Om erachter te komen welke cryptomunten de meeste potentie hebben zijn er verschillende aspecten om naar te kijken. Heeft het project een goed en uitgebreid whitepaper? Zit er een sterk team achter? Of heeft het bepaalde eigenschappen die nodig zijn om een project tot een succes te maken?

In een whitepaper wordt beschreven waar het project voor staat en hoe het technisch in elkaar steekt. Een uitgebreid en duidelijk whitepaper is één van de criteria die nodig zijn om een project tot een succes te maken.

Naast het whitepaper is het ook erg belangrijk wat voor team er achter een project zit. Zitten er mensen in het team die al ervaring hebben in de cryptowereld? Hebben ze misschien al gewerkt aan andere blockchain projecten? Of zijn ze gespecialiseerd op een bepaald onderdeel van blockchain of de cryptowereld? Dat zijn allemaal vragen die een team kunnen maken of breken.

Maar met alleen een uitgebreid whitepaper en een goed team kom je er niet. Het project zelf moet natuurlijk ook bepaalde eigenschappen bevatten om succesvol te kunnen zijn. Meestal kan een project pas een succes worden als het ervoor zorgt dat een bepaald maatschappelijk probleem wordt opgelost.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat het project bepaalde processen, zoals betalingen of gegevens overdracht, makkelijker of sneller laten gaan. Ook dit kan ervoor zorgen dat een project succesvol wordt.

Mega winsten mogelijk

Mega winsten mogelijk

Het investeren in dit soort kleine munten kent echter wel een risico. Het kan altijd zo zijn dat het project toch niet helemaal van de grond komt zoals verwacht. Daarom is het dus belangrijk om dit soort investeringen alleen te doen met geld dat je zou kunnen missen. Ook is het slim om niet al je geld in één project te investeren, maar om het te verspreiden over meerdere projecten.

Om de risico’s zo klein mogelijk te maken is het verstandig om de expertise van ervaren handelaren te volgen. Patrick en Derek hebben zeker de ervaring die nodig is om in te schatten welk project het waard kan zijn en welk project niet. Dat is wel te zien aan de recente resultaten die de munten van het Crypto Portfolio hebben behaald:

 • Bittube +400%, is van 0,004 dollar naar 0,02 dollar gegaan
 • Dero +725%, is van 0,40 dollar naar 3,30 dollar gegaan
 • Haven Protocol +1050%, is van 1,50 naar 17,50 gegaan

Als je dit soort resultaten ziet, ben je al snel geneigd om meteen te investeren in de munten die in het Crypto Portfolio staan. Echter is het verstandig om altijd zelf onderzoek te doen voordat je ergens in gaat investeren. Zelfs met de jarenlange ervaring van Patrick en Derek kan het ook hun gebeuren dat ze net iets over het hoofd hebben gezien tijdens het onderzoek.

Een term die vaak voorbijkomt in de cryptowereld is ook niet voor niks “DYOR”, Do Your Own Research, dus doe je eigen onderzoek! Dan kan je ook nooit iemand anders dan jezelf de schuld geven als het toch een keer fout zou gaan.

Hoe is het Crypto Portfolio ontstaan?

Het samenstellen van een top 10 als deze is zeker niet binnen een dag gebeurd. Er gaat erg veel onderzoek aan vooraf om alles te weten te komen over de verschillende cryptomunten, tot in de kleinste details.

Als je denkt dat ze zomaar 10 cryptomunten hebben gekozen en deze hebben onderzocht, dan heb je het flink mis. Voor het Crypto Portfolio zijn ze begonnen met het onderzoeken van maar liefst 250 cryptomunten, die volgens hen goed genoeg waren om een grondige analyse op los te laten. Daaruit zijn 80 munten gekomen die potentie hadden, maar ook deze zijn nog beter onderzocht.

Uiteindelijk is de ultieme top 10 ontstaan die nu het Crypto Portfolio vormt. Deze top 10 zal echter continu blijven veranderen zodra er nieuwe of betere munten gevonden worden. Op die manier profiteer je dus altijd van de beste kansen in de cryptowereld.

Analyse per munt

Voor elke cryptomunt die onderzocht wordt doen de mannen een zeer uitgebreide analyse. Tijdens deze analyse bekijken ze echt alles dat ze kunnen vinden over deze cryptomunt. Als ze ergens tegenaan lopen waar ze zelf niet alles van weten, dan staan ze ervoor open om andere experts op een bepaald gebied in te schakelen.

Het feit dat ze niet bang zijn om anderen in te schakelen voor dingen waar ze zelf niet alles van weten, zorgt ervoor dat het Crypto Portfolio echt de 10 beste crypto parels bevat die er te vinden zijn. Ze hebben dan wel jarenlange ervaring in de cryptowereld, maar zijn nog steeds geen programmeurs.

Voor elke munt die wordt opgenomen in de top 10 zal een beschrijving toegevoegd worden waarom zij denken dat deze munt veel potentie heeft. Om alles volledig te begrijpen heb je wel enige basiskennis nodig over crypto en de blockchain. De kennis die je hiervoor nodig hebt, is allemaal te vinden in de Crypto Masterclass.

Sterke community

Een sterke community doet veel

Niet elke munt heeft een sterk team of een uitgebreid whitepaper nodig. Als er veel mensen geloven in een bepaald project kan dit ook voor enorm veel succes zorgen. Een munt met een sterke community kan in principe net zo veel stijgen als een munt met een goed team en duidelijke whitepaper. Ook dit soort hypes zullen door Patrick en Derek opgemerkt worden en mogelijk in het Crypto Portfolio terecht komen.

Het is zelfs niet altijd nodig om te weten wie er precies achter een bepaald project zitten. Soms kan het beter werken om dit bewust niet bekend te maken. Als een sterke community juist daardoor geïnteresseerd raakt in dit project kan dat een flinke stijging van de prijs betekenen.

Hoe bitcoin precies is ontstaan weet eigenlijk niemand. De bedenker van de bitcoin is tot op de dag van vandaag namelijk nog volledig anoniem. Er zijn verschillende speculaties over wie de bedenker van bitcoin zou kunnen zijn, maar nog niemand is er zeker van wie dit genie is geweest.

Investeren nu het nog kan

In de cryptowereld kan de markt soms erg snel veranderen. De Crypto Parels die nu in het Crypto Portfolio staan kunnen volgende week al flink gestegen zijn. Om maximaal te profiteren van de kansen die deze cryptomunten bieden is het belangrijk om er zo vroeg mogelijk bij te zijn.

Om dit duidelijk te maken zal ik een voorbeeld erbij halen van Haven Protocol. Op 27 Januari 2021 stond deze munt nog op 2,50 dollar. Op 12 Februari 2021 was deze munt al bijna 9 dollar waard. Binnen slechts twee weken is deze munt dus 3,6 keer zoveel waard geworden. Een investering van 1000 dollar zou dus een winst hebben opgeleverd van 2600 dollar, binnen slechts twee weken! Veel mensen verdienen dat zelfs niet in een hele maand.

Cryptomunten veilig bewaren

Door de vaak kleine bekendheid, van de cryptomunten die te vinden zijn in het Crypto Portfolio, zijn ze vaak maar op een paar exchanges te verkrijgen. Meestal zijn dit wat kleinere exchanges wat juist de potentie van de munten alleen maar groter maakt. Zodra ze op meer en grotere exchanges gelist worden zal de bekendheid en daarmee ook de waarde stijgen.

Dit soort kleine exchanges zijn vaak toch net iets gevoeliger voor hacks dan de grotere exchanges. Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw cryptomunten veilig bewaard worden. Zolang je de munten op de wallet van de exchanges zelf laat staan kunnen ze altijd verloren gaan, mocht de exchange gehackt worden.

Alle munten die op de exchange blijven staan zijn eigenlijk nog steeds van de exchange. Mocht de eigenaar ineens besluiten om ermee te stoppen kan hij er zomaar vandoor gaan met alle cryptomunten die op de exchange staan, en dat wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Een veel gebruikte quote in de cryptowereld is dan ook: not your keys, not your coins. Daarmee worden de private keys bedoelt die toegang geven tot de cryptomunten.

Om ervoor te zorgen dat je cryptomunten veilig zijn tegen hackers kan je ze opslaan op een hardware wallet. Op die manier weet je zeker dat je cryptomunten door niemand gestolen kunnen worden en dat alleen jij toegang hebt tot deze munten. Een vaak gebruikte hardware wallet is de Ledger Nano X. Deze wallet beschikt over de beste beveiliging en maakt het mogelijk om honderden verschillende cryptomunten op te slaan.

ledger nano x crypto wallet banner

Wat kost het Crypto Portfolio?

Natuurlijk is het ook wel belangrijk om te weten wat dit Crypto Portfolio kost. Voor slechts eenmalig 97 euro het je voor altijd toegang tot het Crypto Portfolio. Die investering kan je er dus met één succesvolle cryptomunt al makkelijk terugverdienen. Stel dat je 100 euro zou investeren in een cryptomunt uit het Crypto Portfolio, dan hoeft deze maar x2 te gaan om je investering terug te verdienen. En x2 gaan is voor deze Crypto Parels echt nog heel erg weinig.

Om te laten zien hoe makkelijk je de investering van slechts 97 euro kan terugverdienen zal ik de eerdergenoemde voorbeelden nogmaals benoemen. Met een investering van slechts 100 euro in één van deze munten had je die 97 euro al meerdere malen terug kunnen verdienen.

 •  Bittube +400%, is van 0,004 dollar naar 0,02 dollar gegaan, een investering van 100 euro had je 400 euro opgeleverd.
 • Dero +725%, is van 0,40 dollar naar 3,30 dollar gegaan, een investering van 100 euro had je 725 euro opgeleverd.
 • Haven Protocol +1050%, is van 1,50 naar 17,50 gegaan, een investering van 100 euro had je 1050 euro opgeleverd.

Nadat je dit product hebt aangeschaft krijg je direct toegang tot het product. Naast de top 10 van nu, krijg je ook toegang tot alle updates die in de toekomst plaats zullen vinden. Zo weet je dus voor altijd welke cryptomunten op dat moment de meeste potentie hebben om flink in waarde te stijgen.

Eigen ervaringen

Ik maak zelf al een tijdje gebruik van het Crypto Portfolio en ben hier zeer tevreden over. Zo hebben ik mee mogen profiteren met de stijgingen van Dero en Haven Protocol. Op het moment van schrijven zit ik in een andere geheime munt die ik hier helaas niet mag plaatsen.

Deze geheime cryptomunt krijg je te horen tijdens de gratis bitcoin training van AllesOverCrypto. Dus wil je weten over welke cryptomunt ik het hier heb? Meld je dan snel aan voor de gratis cryptotraining!

Omdat ik zelf al de nodige kennis heb over de cryptowereld is het voor mij allemaal heel duidelijk en makkelijk te begrijpen. Mocht je volledig nieuw zijn, dan kan het van pas komen om de Crypto Masterclass te volgen. Daarin leer je alles wat je moet weten om precies te begrijpen waar Patrick en Derek het over hebben. Aan het einde van de gratis training krijg je een speciale aanbieding die maar tijdelijk geldig is, dus laat die mooie kans zeker niet liggen!

Conclusie

Een investering van 97 euro lijkt voor sommigen misschien best veel. Maar als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt en hoe makkelijk het terug te verdienen is, dan is het eigenlijk helemaal niks. Naast de top 10 van dit moment krijg je toegang tot alle updates die er plaats zullen vinden. En dat allemaal voor slechts 97 euro! Daarvoor zou je het niet kunnen laten schieten als je het mij vraagt.

Door de jarenlange ervaring van Patrick een Derek weten ze precies waar ze naar moeten kijken en dat is ook duidelijk te merken. De beschrijvingen die bij elke munt toegevoegd worden laten precies zien waarom zij denken dat een project kan slagen. Doordat je dit niet allemaal zelf meer uit hoeft te zoeken zal het je heel veel tijd en stress besparen, en kan je mooie winsten maken door de kennis van Patrick en Derek.

Voordelen:

 • Het bespaart jezelf heel veel tijd en stress
 • Elke cryptomunt van deze top 10 heeft een duidelijke onderbouwing
 • Het Crypto Portfolio bevat alleen de 10 allerbeste munten die naar voren zijn gekomen uit een selectie van 250
 • Je hebt voor altijd toegang tot de nieuwe updates
 • Het is mogelijk om veel winst te maken met kleine investeringen
 • Vaak hebben Patrick en Derek zelf ook in deze munten geïnvesteerd, ze hebben er dus zeker vertrouwen in dat ze zullen gaan stijgen
 • Voor iedere munt krijg je een duidelijke uitleg hoe en waar je deze kan kopen

Nadelen:

 • Om alles precies te begrijpen heb je wat basiskennis van de cryptowereld nodig, die is makkelijk te verkrijgen via de Crypto Masterclass
 • Het investeren in kleine cryptomunten blijft een risico, doe dus altijd je eigen onderzoek voordat je ergens in investeert!

In mijn ogen is het Crypto Portfolio dus zeker de moeite waard om aan te schaffen. Wil jij ook weten welke cryptomunten op dit moment de meeste potentie hebben? Wacht dan niet langer en bekijk direct deze top 10!

Crypto Parels boek

Wil jij maximaal profiteren van de kansen die nú op de cryptomarkt liggen?

Bespaar jezelf veel tijd en moeite met de top 10 beste crypto parels van dit moment! Start vandaag nog en ben er op tijd bij om je winsten te maximaliseren!

Ik wil deze top 10

Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten