Money Mastery – AllesOverCrypto – Review en Ervaringen

Het meest complete crypto lespakket van Nederland en België

Gemiddelde leestijd: 36 minuten
Crypto Masterclass Mockup klein

Als je volledig nieuw bent in de cryptowereld dan kan het allemaal best overweldigend zijn. De kans is groot dat je geen idee hebt waar je moet beginnen en wat alle termen betekenen die je voorbij hoort komen. Het is dan heel onverstandig om zomaar ergens in te gaan investeren, want investeren in crypto zonder de juiste kennis is hetzelfde als gokken.

Het is een veel beter idee om eerste genoeg kennis op te doen over de cryptowereld voordat je ergens in gaan investeren. Daarvoor zijn allerlei cursussen die je kan volgen. De ene zal beter en completer zijn dan de andere, maar daar zal het prijskaartje ook op afgestemd zijn. In deze review ga ik Money Mastery van AllesOverCrypto behandelen.

In deze cursus komt alles voorbij wat je nodig hebt om een goede start te maken in de cryptowereld. Van actief handelen en lange termijn investeringen, tot het opbouwen van een passief inkomen met crypto. Het komt allemaal voorbij in Money Mastery.

Om niet direct je geld uit te hoeven geven aan de cursus is er een gratis crypto training gemaakt. Hierin wordt de basis van crypto uitgelegd en zal je leren hoe je jouw eerste cryptomunten kan kopen. De makers van de cursus, Patrick Suiker en Derek Westra, zullen zichzelf voorstellen zodat je meteen weet wie de experts zijn die deze cursus hebben samengesteld. Aan het einde van deze gratis training zal er een mooie korting aangeboden worden om de cursus aan te schaffen voor een mooie prijs.

Inhoudsopgave

Wat is crypto?

Voordat je meteen gaat beginnen met deze cursus zal ik je eerst kort uitleggen wat crypto is. Als je bij deze blog terecht bent gekomen zal je vast wel eens van bitcoin hebben gehoord. Dit was de eerste, en tot op de dag van vandaag nog steeds de grootste en bekendste, cryptomunt die op de markt is gekomen.

Het idee hierachter is het creëren van een gedecentraliseerd betaalsysteem dat veel sneller en goedkoper is dan het betaalsysteem dat we nu gebruiken. Daarvoor is een gedecentraliseerde database gemaakt waar alle transacties in worden opgeslagen, de blockchain. De informatie die op deze blockchain staat kan door niemand aangepast worden en is dus veel veiliger dan het huidige betaalsysteem.

Door gebruik te maken van een gedecentraliseerd betaalsysteem dat voor iedereen toegankelijk is, is een derde partij zoals een bank niet meer nodig. Dat zal ervoor zorgen dat de kosten per transactie een stuk lager worden.

Daarbij komt nog dat het versturen van cryptomunten naar iemand aan de andere kant van de wereld binnen een paar minuten geregeld is. Als je geld wilt versturen naar iemand aan de andere kant van de wereld via de bank duurt dit vaak een paar dagen en is ook nog eens erg duur.

Naast de bitcoin zijn er nog veel meer andere cryptomunten op de markt gebracht die allemaal andere eigenschappen en use-cases hebben. Om te bepalen in welke cryptomunten je het beste kan investeren zijn er verschillende punten waar je naar kan kijken. Dit zal allemaal stap voor stap voorbijkomen in Money Mastery

Wie hebben Money Mastery opgezet?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de mannen die Money Mastery hebben samengesteld. Beide hebben ze al jaren ervaring in de cryptowereld en ze weten dus precies waar ze op moeten letten voordat ze ergens in zullen investeren. Alle kennis die ze door de jaren heen hebben opgedaan hebben ze samengevoegd in deze cursus.

Patrick Suiker

Patrick is een geboren ondernemer en handelde al in van alles en nog wat toen hij 4 jaar oud was. Later heeft hij een master Entrepreneurship, oftewel ondernemerschap, gedaan.

In 2013 is hij door Litecoin de cryptowereld binnen gekomen. Sindsdien is hij er niet meer uit weg te slaan en is hij fulltime met de cryptowereld bezig.

Met AllesOverCrypto probeert hij heel Nederland net zo verslaafd te maken aan de cryptowereld als hij zelf is. Zijn missie is om ervoor te zorgen dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie, en zijn website is daar een grote stap in.

Derek Westra

Derek heeft een master in gedragseconomie en speltheorie gedaan. Hij vindt de psychologie achter onze economie zeer fascinerend en wil er ook alles over weten.

Dat is één van de redenen waarom hij bij zijn kennismaking met de cryptowereld, in 2013, direct wist dat het een ware revolutie zou gaan betekenen.

Hij is dagelijks bezig met de vraag: hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat begon als een fascinatie is uitgegroeid tot een bijna verontrustende obsessie, zoals hij zelf zegt:

“De wereld van de crypto is echt een droom van elke gedragseconoom”

Hoe is de Crypto Masterclass opgezet?

Money Mastery is verdeeld in verschillende onderdelen, waarvan de Crypto Masterclass de complete cursus is. De Crypto Masterclass is opgedeeld in verschillende modules. Elke module bevat een aantal lessen en is gebaseerd op één bepaald onderwerp van de cryptowereld. Op die manier kan je stap voor stap zoveel mogelijk leren en blijft het toch overzichtelijk.

Module 1 Welkom bij de Crypto Masterclass

Tijdens de eerste module zal je voornamelijk kennis maken met Patrick en Derek, de experts die deze cursus hebben gemaakt. Daarnaast kom je erachter hoe je het maximale uit deze cursus gaat halen om een goede start te maken in de cryptowereld.

Erg belangrijk om in je achterhoofd te houden tijdens de gehele cursus is dat het niet altijd goed zal gaan. Daarom is het niet verstandig om te gaan handelen of investeren met geld dat je eigenlijk niet kan missen.

Les 1: Welkom bij de Crypto Masterclass

Les 2: Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 1

Les 3: Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 2

Module 2 Je eerste cryptocurrency

Als je net begint met het kopen van cryptocurrency kan het begin best spannend zijn. In module 2 zal stap voor stap uitgelegd worden hoe jij je eerste cryptomunten kan kopen, zonder je zorgen te hoeven maken. Toch wel zo fijn als je je hard verdiende centen ergens in gaat investeren.

Daarnaast zal het level systeem van Binance uitgelegd worden en zullen de eerste stappen worden gezet voor het gebruik van Tradeogre.

Les 1: Je eerste cryptocurrency via Bitvavo

Les 2: Een hoger level in Binance

Les 3: Crypto bemachtigen in de laagste regionen via Tradeogre

Les 4: Decentrale exchanges zijn de toekomst

Bitvavo banner 336x280

Module 3 Maak een killer start

Patrick en Derek hebben ongeveer alles wel meegemaakt dat je zou kunnen bedenken. Van 10.000 euro verdienen binnen een uur, tot 50.000 euro verliezen door een hack. Gelukkig delen ze naast hun successen ook hun fouten, zodat mensen zoals jij en ik hiervan kunnen leren.

Module 3 zal dan ook voornamelijk gaan over het voorkomen van veelgemaakte fouten. Verreweg de meest gemaakte fout is het handelen uit emotie. Zorg dat je emotie volledig uitgeschakeld is tijden het handelen in cryptomunten, anders kan het je heel veel geld gaan kosten.

Les 1: Je grootste vijand ben jij

Les 2: Ontmasker iedere oplichter

Les 3: Deze fouten ga jij niet maken

Les 4: Hoe ontdek jij een goede crypto

Module 4 Bouw je onbreekbare kluis

Zodra je een crypto portfolio hebt opgebouwd is op een dag wakker worden om te zien dat alles gestolen is natuurlijk het laatste wat je wilt. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je cryptomunten veilig opgeslagen zijn.

In module 4 ga je leren welke verschillende manieren er zijn om je cryptomunten op te slaan. Daarnaast krijg je een paar handige tips om ervoor te zorgen dat ook je cryptomunten op de exchange veilig zijn.

Les 1: Je papieren portemonnee

Les 2: De beste beveiliging

Les 3: Bewaar alles veilig met software

Les 4: Beveilig je crypto op een exchange

ledger nano x crypto wallet banner

Module 5 Je winst cashen

Het doel van het handelen in cryptomunten is natuurlijk om winst te maken. Dat is alleen niet voor iedereen weggelegd, maar als je op dit artikel terecht bent gekomen ben je al een stuk verstandiger bezig dan de meeste startende handelaren.

Module 5 is er volledig op gericht om de winsten die je gemaakt hebt ook daadwerkelijk uit te betalen. Met nog wat handige tips om je winsten te maximaliseren moet dat helemaal goed komen!

Les 1: Je winsten cashen via Bitvavo

Les 2: Binnen no-time je geld met Bitonic

Les 3: De hoogste winst dankzij Kraken

Module 6 Wees de eerste investeerder

Naast het handelen in cryptomunten zijn er nog tal van andere manieren om geld te verdienen met crypto. Je kan bijvoorbeeld meedoen aan een ICO, IDO of IEO. En nu weet je waarschijnlijk nog helemaal niks.

Alle drie zijn het een soort crowdfunding evenementen van startende crypto en blockchain bedrijven. Dit doen ze om meer bekendheid aan hun product te geven. Als deelnemer van één van deze evenementen krijg je een bepaalde hoeveelheid cryptomunten van het bedrijf. Mocht het een succes worden dan zullen de cryptomunten ook flink in waarde stijgen en door er als allereerste bij te zijn kan je dus veel geld verdienen.

Les 1: Wat is een ICO, STO en IEO?

Les 2: Wat is een Initial Defi Offering?

Les 3: Zo ontdek je de beste ICO’s

Les 4: Hoe doe je mee aan een ICO?

Les 5: Hoe doe je mee aan een IEO?

Les 6: Hoe doe je mee aan een IDO?

Module 7 Een passief crypto inkomen

Iedereen wil natuurlijk wel slapen rijk worden, maar de meeste mensen willen daar niet eerst moeite voor hoeven doen. Om je maar direct uit die droom te helpen gaat dat ook met crypto niet zomaar gebeuren. Gelukkig zijn er wel verschillende methodes om een passief inkomen op te bouwen in de cryptowereld.

De ene methode zal moeilijker zijn dan de andere, maar zal dan ook meer winst opleveren. In module 7 ga je verschillende manieren leren om een passief inkomen op te kunnen bouwen met crypto. Het zal voornamelijk over de basis hiervan gaan omdat het bij elke specifieke cryptomunt net op een andere manier kan werken. Niet getreurd, gelukkig heeft AllesOverCrypto ook een ander product gemaakt waarin je tot in de kleinste details kunt leren hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Les 1: Gratis crypto met airdrops

Les 2: Passief inkomen dankzij staken

Les 3: Hoe kan je zelf crypto minen

Les 4: Een passief inkomen met masternodes

Les 5: Passief inkomen met yield farming

Module 8 De crypto-trends de baas

Een paar handige een veel gebruikte platformen zijn Metamask en Uniswap. In module 8 ga je leren hoe deze platformen werken en waarom ze zo handig en soms zelfs onmisbaar zijn. Voor sommige activiteiten in de cryptowereld heb je dit soort platformen gewoon echt nodig.

Les 1: Hoe werkt Metamask?

Les 2: Hoe werkt Uniswap? Deel 1, swappen

Les 3: Hoe werkt Uniswap? Deel 2, liquiditeit providen

Module 9 The winning mindset

Om succesvol te kunnen worden is de juiste mindset misschien wel het allerbelangrijkste. Je zal niet de eerste zijn waarbij dingen niet lukken en daardoor zal stoppen door een verkeerde mindset. In het begin zal je erg veel tijd moeten investeren om alle theorie onder de knie te krijgen. Het zal vaker fout dan goed gaan, maar zie dit vooral als leermomenten. Ondanks dat het vaak fout zal gaan is het belangrijk om gewoon door te blijven gaan en niet op te geven.

Zodra die mindset goed zit is daarna het belangrijkste om je emoties onder controle te hebben. De grootste fout die veel mensen maken is dat ze handelen uit emotie. Zodra ze in een trade stappen die direct een beetje daalt, verkopen ze hun cryptomunten om met verlies te blijven zitten. Vervolgens stijgt deze munt flink en zouden ze mooie winsten hebben gemaakt als ze niks hadden verkocht. Dit zijn vaak de mensen die stoppen en achterblijven met verlies, en dat wil je natuurlijk niet.

In module 9 ga je leren hoe je de juiste mindset krijgt en je emoties onder controle kan houden. Het is dus zeker een onmisbare module in eigenlijk elke cursus op het gebied van handelen, of het nou crypto, aandelen of wat dan ook is. Dus knoop in je oren “nooit je emoties de overhand laten nemen”.

Les 1: Je droom

Les 2: De gemiddelde crypto trader

Les 3: Jouw angsten

Les 4: Jouw duurste fouten

Les 5: Je emoties overwinnen

Les 6: De tegenstander

Les 7: De belangrijkste emotionele skills

Les 8: Het zit allemaal tussen je oren

Les 9: Zo blijven winnaars winnen

Les 10: Je bent belangrijk

Module 10 Vrijheid dankzij crypto trading

Na alle theorie, die overigens wel erg belangrijk is, gaat module 10 dan eindelijk over het daadwerkelijk handelen in cryptomunten. Hierin ga je leren hoe je een crypto exchange kan gebruiken en hoe je de grafieken nou eigenlijk kan lezen. Een erg handig programma daarvoor is Tradingview. Hierin kan je alle grafieken van elke exchanges openen om je eigen patronen in te gaan tekenen. Ik raad je dus ook zeker aan om dit programma te gebruiken als je actief gaat handelen.

Naast alleen een programma om je patronen te tekenen is het natuurlijk ook wel handig om te weten waar je dan precies naar moet kijken. Je gaat leren welke patronen er bestaan, wat support en resistance lijnen zijn en hoe je een goed risicomanagement kan toepassen om je verliezen zo klein mogelijk te maken. En ik kan je alvast garanderen dat je altijd trades zal blijven maken die niet goed uitpakken, zelfs de meest ervaren traders gebeurt dat nog.

Les 1: Investeren versus crypto trading

Les 2: De basis van trading: de crypto exchange

Les 3: Profiteer optimaal van bubbels

Les 4: Begrijp de koers dankzij candles

Les 5: Wordt trading expert met Tradingview

Les 6: De kern van trading: support en resistance

Les 7: Jouw eeuwige verzekering: de stop-loss

Les 8: Bescherm jouw trades met risicomanagement

Les 8b: Uitleg million dollar template

Les 9: Doorzie het grotere plaatje

Les 10: Herken de belangrijkste patronen

Les 11: Trade mee met een professional op Binance

Vrijheid dankzij crypto trading

Module 11 De beste tools en indicatoren

Binnen Tradingview zijn er allerlei indicatoren die je kan bekijken om een goede TA te maken. Als je zomaar een paar indicatoren aanzet zonder dat je eigenlijk weet wat ze betekenen, dan heb je er nog steeds heel weinig aan. De meest gebruikte en waardevolle indicatoren van Tradingview worden behandeld in module 11.

Naarmate je langer in de cryptowereld zit zul je erachter komen dat bepaalde patronen zichzelf vaak herhalen. Eén van deze patronen is het Elliott Wave patroon. Dit kan je ook zeker helpen om de juiste keuzes te maken als je eenmaal door hebt hoe je dit patroon kan herkennen. Gelukkig wordt ook dit patroon duidelijk uitgelegd zodat je de beste keuzes kan gaan maken.

Les 1: Profiteer van de trend met moving average

Les 2: Voorspel elke reversal met RSI

Les 3: De elegantie van MACD

Les 4: Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands

Les 5: Ichimoku Clouds

Les 6: Fibonachi het natuurwonder in trading

Les 7: Bemeester elke cyclus met Elliott Wave

Module 12 Word crypto trading master

Nu je de basis van het crypto traden gehad hebt kan je een eigen strategie gaan ontwikkelen en deze finetunen. Daarbij is het belangrijk om te weten dat bitcoin nog altijd lijdend is voor de rest van de markt. Als bitcoin stijgt zullen de altcoins ook stijgen, als bitcoin daalt zullen de altcoins ook dalen. Er zullen natuurlijk altijd een aantal altcoins zijn die hun eigen weg kiezen, maar over het algemeen is bitcoin leidend.

Daarnaast laat module 12 je ook andere manieren van handelen zien, zoals futures, shorten en leverage. Ik raad je echter pas aan om hier mee bezig te gaan zodra je de basis goed onder de knie hebt en daarmee al wat winsten hebt gemaakt. Hiermee kunnen je winsten namelijk een stuk groter worden, maar daarmee ook je verliezen. Weet dus goed wat je doet voordat je hiermee bezig gaat.

Les 1: Wordt één met de markt onder flow dynamics

Les 2: Bitcoin is king

Les 3: Zeker van je zaak met confluence

Les 4: De beste strategieën dankzijn price action en trading ranges

Les 5: The road to millions met je eigen trading strategie

Les 6: The next level: futures, shorten en leverage

Les 7: Automatiseer je trading met crypto trading bots

Les 8: Bescherm je portfolio met hedging

Les 9: Profiteer van prijsverschillen met arbitrage trading

Examen

Aan het einde van de cursus zal er een examen zijn. In dit examen krijg je 200 vragen voorgeschoteld om jouw kennis te testen. Op die manier kan je heel makkelijk nagaan of je alles goed begrepen hebt. Mocht je toch nog veel vragen fout beantwoorden kan je altijd een bepaald deel van de cursus nogmaals bekijken.

Welke bonussen bevat Money Mastery?

Naast de cursus biedt Money Mastery nog een flink aantal bonussen. Ze hebben allemaal hun eigen toegevoegde waarde om van jou een nog betere crypto expert te maken.

Crypto Portfolio

Het Crypto Portfolio bevat de 10 beste crypto parels van dit moment. Dit zijn cryptomunten die nog erg klein zijn en waar Patrick en Derek veel potentie in zien. Omdat deze munten nog zo klein en weinig mensen ervan weten, kunnen ze in de toekomst erg veel stijgen. Zo waren ze één van de eerste die wisten van NEO en NANO die nu al x100 zijn gegaan.

Deze top 10 is niet zomaar samengesteld. Hier is erg veel onderzoek aan vooraf gegaan om ervoor te zorgen dat echt alleen de allerbeste cryptomunten deze top 10 gehaald hebben. In mijn uitgebreide review kan je hier nog veel meer over lezen. Mocht je alleen geïnteresseerd zijn in deze top 10, dan is dit product ook los aan te schaffen.

Crypto Parels boek
Bitcoinbijbel

De Bitcoinbijbel

In dit e-book van 130 bladzijden staat de belangrijkste informatie op het gebied van crypto nog een samengevat. Mocht je even iets niet meer helemaal weten? Pak de Bitcoinbijbel erbij en zoek het op.

12 waardevolle cryptotips voor beginners

In de cryptowereld valt veel geld te verdienen, maar ook net zo veel te verliezen als je niet weet wat je doet. In dit e-book krijg je de 12 beste tips om direct een goede start te maken. Daarmee voorkom je dat je de fouten gaat maken die heel veel andere mensen wel maken.

12 waardevolle crypto tips voor beginners
leven zonder zorgen dankzij bitcoin

Leven zonder zorgen dankzij bitcoin

De prijs van bitcoin en andere cryptomunten kan soms flink stijgen of dalen. In dit e-book krijg je de 5 allerbeste tips om het meeste geld te verdienen met de komende bitcoinhype.

De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten

Het bepalen van het juiste instap en uitstap moment kan soms erg lastig zijn. Dit e-book helpt je om deze momenten voor jezelf te bepalen. Een belangrijke regel om te onthouden: het beste instap of uitstap moment vinden is nagenoeg onmogelijk. Je kan natuurlijk wel proberen zo dicht mogelijk bij het perfecte moment te komen.

De juiste cryptocurrency's kopen en verkopen op de juiste momenten
bitcoin en belasting

De crypto belastinggids

Zoals met alles zijn er in de cryptowereld ook bepaalde belastingregels. Dit werkt allemaal net iets anders dan het betalen van belasting zoals we het allemaal kennen. In dit e-book wordt precies uitgelegd welke belastingen je moet betalen als je aan de slag gaat met het handelen in cryptomunten.

Het altcoin magazine

Door het grote aantal altcoins dat er bestaat kan het al snel onoverzichtelijk worden. Welke altcoins kan je het beste kopen en welke moet je vooral ver van weg blijven? Je leest het in het altcoin magazine. Kom erachter hoe je altcoins kan verhandelen en wat de laatste trends zijn in de altcoinmarkt.

Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst

In de cryptowereld zullen veel begrippen voorbijkomen die je misschien heel weinig zeggen. In deze uitgebreide begrippenlijst staan alle begrippen die je tegen kan gaan komen tijdens je avontuur. Elk begrip heeft een kleine en duidelijke uitleg zodat je het snel kan opzoeken als je een begrip tegenkomt dat je niet kent.

Commmunity – The Zone

Bij de aanschaf van Money Mastery zal je terecht komen in de community van AllesOverCrypto, The Zone. Hierin zit je met andere crypto geïnteresseerden waardoor iedereen elkaar kan helpen. Op die manier zal je alles nog beter begrijpen en kan het voor jezelf ook nog waardevol zijn om anderen te gaan helpen.

Het is gebleken dat studenten zelf betere resultaten begonnen te halen nadat ze anderen gingen helpen met vragen die ze hadden. Je zal in deze community in contact komen en vrienden worden met mensen die dezelfde interesses hebben als jij.

The Million Dollar Template

Als laatste zal je The Million Dollar Template toegestuurd krijgen. In dit template kan je al je traden bijhouden en precies zien hoeveel winst of verlies je met een trade kan gaan maken. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht van alle trades die je plaatst. Dat zal een stukje stress wegnemen en ervoor zorgen dat je je emoties beter onder controle kan houden. En dat is toch wel erg belangrijk tijdens het handelen in cryptomunten.

Voor wie is Money Mastery geschikt?

Money Mastery is voornamelijk gericht op beginners. Je zal alle theorie over de cryptowereld en handel gaan leren om een goede start te kunnen maken met je eigen avontuur. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je cryptomunten kan kopen en met de voorbeeld video’s kan dit eigenlijk niet fout gaan.

Maar ook voor de wat meer ervaren handelaren die hun investeringen naar het volgende niveau willen brengen is deze cursus geschikt. Je zal leren hoe je een passief inkomen kan opbouwen doormiddel van crypto. Denk hierbij aan staken, IDO, yield farming, airdrops en nog veel meer andere mogelijkheden. Voor iedereen valt er wel iets nieuws te leren in deze cursus.

Mocht je de cursus aanschaffen dan krijg je levenslang toegang tot de huidige maar ook in de toekomst toegevoegde informatie. De cryptowereld staat nooit stil en er worden dagelijks nieuwe projecten ontwikkeld. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe lessen worden toegevoegd, als er een nieuw interessant project op de markt wordt gebracht.

Als er toch bepaalde dingen nog niet helemaal duidelijk zijn dan kan je altijd terecht bij de experts om antwoord te krijgen op je vragen. Zij hebben natuurlijk niet elke minuut van de dag de tijd om vragen te beantwoorden van iedereen. In The Zone zitten veel mensen die al de nodige ervaring hebben in de cryptowereld en je graag helpen om een antwoord te vinden voor jouw vragen.

Wat kost Money Mastery?

Er zijn drie manieren waarop je Money Mastery kan kopen. Per kwartaal kost het 297 euro, per jaar kost het 997 euro en voor levenslange toegang betaal je 2997 euro.

Er is echter een tweede manier om Money Mastery aan te schaffen die ik je zeker kan aanraden. Om een eerste kennismaking te krijgen met de cryptowereld hebben de mannen van AllesOverCrypto een gratis crypto training opgezet. Tijdens deze training zal je de basis van crypto leren en kan je zien hoe je jouw eerste cryptomunten kan kopen.

Aan het einde van deze gratis training bieden ze een zeer aantrekkelijke korting. Tien mensen krijgen de mogelijkheid om de cursus voor slechts 997 euro aan te schaffen, dat is dus 1000 euro korting! Toch een hele mooie kans om te laten liggen als je het mij vraagt. Mocht je op deze manier de cursus aanschaffen dan krijg je ook levenslang toegang tot alle informatie en de bonussen. Precies hetzelfde dus dan wanneer je de cursus zou aanschaffen voor 1997 euro.

Als de cursus toch niet helemaal is wat je zoekt dan kan je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen. Door simpelweg een e-mail te sturen met daarin de boodschap dat je graag je geld terug wilt, zal dit binnen een paar werkdagen geregeld zijn.

Voor- en nadelen van Money Mastery

  • Zeer complete cursus waarin alle aspecten van de cryptowereld voorbijkomen
  • Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd zodat elke beginner hiermee aan de slag kan
  • De cursus bevat een examen om te testen of je alles wel helemaal goed hebt begrepen
  • Je krijgt toegang tot tal van zeer waardevolle bonussen
  • Patrick en Derek hebben erg veel ervaring en weten dus precies waar ze over praten
  • Het is een zeer uitgebreide cursus waardoor het veel tijd zal kosten om alle informatie door te spitten. Je hebt dus wel de juiste motivatie nodig om hiermee bezig te gaan
  • Er is eerst een kleine investering nodig voordat je alles weet om een goede start te maken in de cryptowereld

Conclusie

Deze cursus samen met alle bonussen die je krijgt zorgt er toch wel voor dat Money Mastery van AllesOverCrypto voor mij echt dé cryptocursus van Nederland is. Je leert alles wat nodig is om goed van start te gaan in de cryptowereld. Alles wordt op een zeer duidelijke en makkelijke manier uitgelegd waardoor je niet hooggeschoold hoeft te zijn om het te snappen.

Omdat deze cursus zo uitgebreid is moet je wel echt de juiste motivatie hebben om er mee aan de slag te gaan. Bereid je voor ook vele uren te besteden aan het bestuderen van alle informatie. Het kan soms erg veel lijken maar op die manier weet je wel alles om op een goede manier en zonder stress aan de slag te gaan in de cryptowereld.

Mocht je twijfelen of je wel de juiste mindset hebt? Dan kan het misschien helpen om te beginnen met de mindset module voordat je echt met de theorie aan de slag gaat. Dat kan ervoor zorgen dat je echt de juiste motivatie hebt om en mee door te gaan en niet op te geven, ook als het soms niet helemaal zal lukken. Dat hoort er nu eenmaal bij.

Nog een klein maar wel zeer belangrijk punt dat niet echt met alleen deze cursus te maken heeft maar met het handelen in het algemeen. Deze cursus is er natuurlijk op gericht om zoveel mogelijk winst te maken, maar het kan altijd gebeuren dat je geld gaat verliezen. Zorg er dus altijd voor dat je alleen geld investeert dat je ook zou kunnen missen, mocht het fout gaan.

Als laatste wil ik je in ieder geval heel veel succes en plezier wensen met jouw eigen avontuur in de cryptowereld. Mocht je interesse hebben in Money Mastery dan kan je via deze link de cursus direct aanschaffen. Wil je eerst de gratis crypto training volgen? Meld je dan snel aan via onderstaande knop om aan jouw crypto avontuur te beginnen.

Gratis crypto training

Volg de gratis training!

Laat de huidige kansen op de cryptomarkt niet liggen! Meld je snel aan voor de gratis training zodat je vandaag nog geld kan gaan verdienen met crypto. Wacht niet tot het te laat is!

Meld je aan

Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

Één reactie op “Money Mastery – AllesOverCrypto – Review en Ervaringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten