Money Mastery – AllesOverCrypto – Review en ervaringen

Gemiddelde leestijd: 80 minuten

Is de cryptowereld volledig nieuw voor je en wil je er graag mee starten? Ben je al actief in de cryptowereld maar lukt het nog niet om echt succes te behalen? Of heb je al enige ervaring, heb je al wat successen gehad, maar wil je toch je kennis en winsten vergroten? Dit kan vanaf nu allemaal realiteit worden met het nieuwe product van AllesOverCrypto: Money Mastery. Het meest complete pakket dat ervoor gaat zorgen dat je een echte expert wordt in de crypto wereld.

Money Mastery is het meest complete pakket op het gebied van crypto, werkelijk alle aspecten van de cryptowereld komen hier aan bod. Wil je meer leren over Crypto, NFT’s, DeFi, de metaverse of alleen leren handelen in cryptocurrency? Bij Money Mastery kan het allemaal. Door de jarenlange ervaring van de experts weten ze precies waar ze op moeten letten, om unieke kansen te spotten. Ze volgen de markt continu en delen signalen met de community op het moment dat ze mooie kansen hebben gevonden.

Het feit dat je bij deze review terecht bent gekomen toont al aan dat je graag iets wilt leren. Daarmee ben je al een stap verder dan de overgrote meerderheid van de wereld. Ik ben zelf ongeveer een jaar geleden begonnen in de cryptowereld. In het begin wist ik er nog helemaal niks van, maar door AllesOverCrypto heb ik erg veel geleerd. Ben je benieuwd wat ze jou te bieden hebben? Je leest het allemaal in deze Money Mastery review.

Probeer Money Mastery nu tijdelijk voor maar €1,-!

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

  Waarom zou je een cursus volgen?

  De hele cryptowereld is nog relatief nieuw en er zijn maar weinig mensen die echt weten hoe het in elkaar zit. Omdat het nog zo nieuw is zijn cryptomunten vaak erg volatiel en niet erg voorspelbaar. Het is dan ook belangrijk om eerst te leren hoe deze wereld in elkaar zit voordat je er mee gaat beginnen. Als je zonder kennis ergens geld in gaat investeren is de kans groot dat je een deel, of zelfs alles hiervan gaat verliezen.

  Door een goede cursus te volgen kan je ervoor zorgen dat je weet waar je op moet letten. Je komt erachter wat de meest gemaakte fouten zijn, zodat je die fouten zelf kan voorkomen. Een belangrijk onderdeel van Money Mastery is dan ook de Crypto Masterclass. Hierin leer je alles wat je moet weten voordat je avontuur in de cryptowereld kan beginnen. Alle theorie wordt in de video’s duidelijk en op een makkelijke manier uitgelegd, zodat iedereen het kan begrijpen. Of je al enige kennis hebt of volledig nieuw bent in deze wereld maakt dus helemaal niks uit.

  Naast de theorie zal je ook onderdeel worden van een leuke en vooral leerzame community. In deze community zitten mensen met dezelfde interesses, waar iedereen op zijn eigen niveau en tempo nieuwe dingen leert. Door een goede cursus te volgen ga je niet alleen veel leren over crypto, maar ook over marktwerking in het algemeen, emoties controleren en ook zeker over jezelf.


  AllesOverCrypto maakt handelen in crypto een stuk makkelijker

  Cryptomunten

  Vooral als je nieuw bent in de cryptowereld kan het in het begin behoorlijk overweldigend en erg lastig zijn. Waarschijnlijk heb je een hoop vragen en geen idee waar je moet beginnen. Welke crypto exchange moet ik gebruiken? Welke cryptomunten ga ik kopen? Hoe kan ik investeren in NFT’s of gebruik maken van DeFi protocollen? Als je dit allemaal zelf moet gaan uitzoeken ben je heel veel tijd kwijt, en weet je nog steeds niet zeker of je alles wel op de juiste manier doet.

  AllesOverCrypto kan al deze vragen voor je beantwoorden. Ze leren je stap voor stap hoe je begint met het kopen van crypto en dit gaat omzetten naar een eigen trading strategie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende grafieken, maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je naar kijkt. Dit kan vergeleken worden met normale aandelen, alleen is de volatiliteit in crypto vaak een stuk groter. Dit kan ervoor zorgen dat je meer geld kan verdienen, maar ook net zo veel kan verliezen.

  Het is dus erg belangrijk om te weten wat je doet en de experts van AllesOverCrypto spreken uit ervaring. Ze zijn begonnen in 2013 en hebben ongeveer alles wat je kan bedenken wel meegemaakt. Van 10.000 euro verdienen in een uur, tot 50.000 euro kwijtraken door een hack. Al die ervaring willen ze graag doorgeven, zodat wij kunnen leren van hun fouten en successen.


  Welke vragen beantwoord deze Money Mastery review?

  Je gaat echt alles vinden dat AllesOverCrypto te bieden heeft in deze Money Mastery review. Pak gerust een bakje koffie met een lekker koekje en ga er even rustig voor zitten. Voordat we de diepte ingaan is het wel fijn om te weten op welke vragen deze review antwoord zal geven.

  1. Wat is Money Mastery?
  2. Door wie is Money Mastery opgezet?
  3. Wat ga je leren met Money Mastery?
  4. Uit welke onderdelen bestaat Money Mastery?
  5. Voor wie is Money Mastery geschikt?
  6. Hoe is de Crypto Masterclass opgebouwd?
  7. Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen met AllesOverCrypto?
  8. Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen met Money Mastery?
  9. Wat zijn de kosten voor Money Mastery?
  10. Wat zijn de voor- en nadelen van Money Mastery?
  11. Wat zijn de meest gestelde vragen over Money Mastery?

  Wat is Money Mastery?

  Money Mastery is het meest complete pakket op het gebied van crypto. Naar de Crypto Masterclass cursus waarin je alle theorie zal leren, word je ook onderdeel van een grote community. In deze community zullen door de experts signalen gedeeld worden voor mooie kansen op de cryptomarkt. Denk hierbij aan trade signalen als ze verwachten dat een bepaalde munt binnenkort gaat stijgen, een NFT-project dat op het punt van minten staat, of hoge APR kansen bij een DeFi protocol.

  Dit klinkt misschien erg lastig, maar zodra je ermee aan de slag gaat zal het stap voor stap allemaal duidelijk worden. De Crypto Masterclass is een groot en belangrijk onderdeel van Money Mastery. Hierin ga je alle theorie leren die je nodig hebt om een goede start te maken in de cryptowereld. Het wordt allemaal op een rustige en leuke manier uitgelegd in de video’s, waardoor het makkelijk is om gemotiveerd te blijven.

  Mochten er toch nog vragen zijn, dan kan je altijd terecht in de Discord server van Money Mastery. Hier staan de experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Mocht er even geen expert online zijn, dan zijn er altijd wel community leden die je graag een handje helpen. Hier is heel goed te merken dat de experts precies weten waar ze over praten en dat andere leden hier veel van hebben geleerd. Misschien kan je zelf over een tijdje ook wel andere leden helpen.


  Door wie is Money Mastery opgezet?

  Money Mastery is het nieuwste product van AllesOverCrypto. Dit bedrijf is in 2017 opgericht door Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Sinds die tijd is het team flink gegroeid naar een team van 28 man, en groeiende. Ze willen graag hun kennis en ervaring delen met anderen, om op die manier te proberen de Benelux voorloper te maken in de wereld van crypto.

  Wie is Patrick Suiker?

  Patrick is een geboren ondernemer en handelt al vanaf z’n 4e in van alles en nog wat. In het verlengde hiervan heeft hij een master Entrepreneurship afgerond.

  In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam.

  Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie en deze website is een eerste mooie stap.

  Bron: https://allesovercrypto.nl/over

  Wie is Derek Westra?

  Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie.

  Mede dankzij een master in gedragseconomie & speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen.

  Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie.

  “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom.”

  Bron: https://allesovercrypto.nl/over

  Wie is Robin Westra?

  Robin is het technische genie van AllesOverCrypto.

  Met zijn bachelor Computer Science zorgt deze perfectionist ervoor dat jullie zonder problemen en met ongekende snelheid gebruik kunnen maken van de website.

  Daarnaast is het voor hem gemakkelijk te begrijpen hoe de blockchaintechnologie achter alle verschillende cryptomunten precies werken.

  Hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke onder de categorie “shitcoin” vallen. 

  Bron: https://allesovercrypto.nl/over


  Mijn ervaring met AllesOverCrypto

  Zelf maak ik al een tijdje gebruik van Crypto Signals en Crypto Mastery, wat nu onderdeel is geworden van Money Mastery. Door hier gebruik van te maken heb ik heel veel geleerd en wat mooie successen geboekt. Ik maak vooral gebruik van de trade signalen die mij helpen om de grafieken goed te lezen. Ik doe het al een tijdje maar heb gemerkt dat de experts toch vaak op een andere manier naar een grafiek kijken dan ikzelf.

  Daarnaast ben ik op het moment van schrijven steeds meer geïnteresseerd aan het raken in NFT’s. Hier heb ik al wat kleine succesjes mee gehad, maar nog niet super veel aan verdient. Ondanks dat heb ik toch veel geleerd over hoe NFT’s nou precies werken en waarom iets wel of niet succesvol kan worden. Het komt nog regelmatig voor dat ik vragen heb en deze stel in de Discord server. Meestal heb ik snel een antwoord, en anders zijn de experts en de community bereid om te helpen zoeken naar een antwoord.


  Voor wie is Money Mastery geschikt?

  Money Mastery is eigenlijk voor iedereen waardevol. Als je net begint kan je de Crypto Masterclass gebruiken om vanaf stap één alles te leren over crypto. Heb je al wat ervaring dan kunnen de signalen je zeker helpen om nog meer succes te behalen. Ook in dit geval kan de Crypto Masterclass waardevol voor je zijn. De kans is namelijk best groot dat je nog niet alles weet dat in deze cursus voorbijkomt, omdat hij zo uitgebreid is.

  Als je met Money Mastery wilt starten is het vooral belangrijk dat je bereid bent om tijd en geld te investeren. Dit pakket is zo uitgebreid dat het best wel wat tijd gaat kosten om alles door te nemen. Deze Money Mastery review laat je zien wat het pakket allemaal te bieden heeft, zodat je een eerste indruk krijgt. Zodra je alles hebt doorgenomen komt het geld natuurlijk nog niet automatisch jouw kant opgerold. Je zult toch echt eerst geld moeten investeren, voordat je winst kan maken.

  Daarnaast is het belangrijk om leergierig te zijn. De cryptowereld is nog erg nieuw en elke dag in ontwikkeling. Ben jij bereid je tijd te investeren om deze wereld te ontdekken? De blockchain staat nooit stil en er komen constant nieuwe ideeën op de markt. Ook nadat je de basis onder de knie hebt is het dus belangrijk om nieuwe ontwikkelingen te blijven volgen. Zou jij graag geld willen verdienen met crypto? Gewoon een extra zakcentje of wil je hier je volledige inkomen van maken? Money Mastery kan je hierbij helpen!


  Uit welke onderdelen bestaat Money Mastery?

  Money Mastery is eigenlijk een samenvoeging van verschillende producten. Voorheen waren deze producten allemaal los aan te schaffen, maar nu is alle kennis gebundeld in één compleet pakken. Hierdoor hoef niet meer op verschillende plaatsen te zoeken, of meerdere abonnementen af te sluiten. Door deze producten samen te voegen is het meest complete pakket ontstaan dat er te vinden is.

  Crypto Signals

  Crypto Signals productafbeelding

  Crypto Signals richt zich volledig op trade kansen binnen de cryptowereld. Hierbij worden allerlei cryptomunten in de gaten gehouden om mogelijke trades te vinden. Zodra het team een kanshebber gevonden heeft zal hier een signaal van gedeeld worden in de Discord server. In dit signaal is de reden te vinden waarom het team denk dat het een mooie trade kan opleveren. Daarnaast delen ze ook de instap en uitstap momenten die ze zelf gebruiken.

  Door deze signalen te volgen kun je mooie winsten pakken, zonder dat je zelf een expert hoeft te zijn in het lezen van de grafieken. Het is wel verstandig om ook zelf te kijken wat je in de grafiek ziet. Op die manier kan je veel leren, om in het vervolg ook zelf deze kansen te vinden. Waar kijken de experts precies naar en waarom verwachten ze dat hier winst te behalen valt? Het kan ook heel leerzaam zijn om trades die al gesloten zijn te bekijken, om te zien of het idee van de experts ook heeft uitgespeeld.

  Crypto Mastery

  Crypto Mastery

  Ook bij Crypto Mastery draait het om het delen van signalen, maar op een totaal andere manier dan bij Crypto Signals. Hier gaat het om signalen van bijvoorbeeld NFT’s die binnenkort gemint gaan worden, DeFi protocollen met een hoge APR of een nieuwe P2E game. Het gaat dus veel meer om de toepassingen van cryptomunten en niet zozeer op de prijs van een bepaalde munt.

  Het volgen van deze signalen is vaak wel een stukje lastiger dan de Crypto Signals signalen. Je moet bijvoorbeeld weten hoe Metamask werkt om NFT’s te kopen, of weten hoe je cryptomunten kan toevoegen in een farming pool van een DeFi protocol. Gelukkig helpen de experts je hierbij. Van signalen die meer kennis vereisen worden video’s of andere handleidingen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen de signalen kan volgen. Daarnaast is er een hoop algemeen lesmateriaal om dit soort dingen onder de knie te krijgen.

  Crypto Masterclass

  De Crypto Masterclass is de uitgebreide cursus die je alle theorie gaat leren op het gebied van crypto. Alles wordt stap voor stap uitgelegd zodat iedereen het makkelijk kan volgen, beginneling of al wat ervaring maakt niet uit. De modules zijn op een logische volgorde ingedeeld, waarbij je begint met het kopen van je eerste cryptomunten. Door gewoon de volgorde van de modules te volgens zul je steeds meer leren en de theorie in praktijk gaan toepassen.

  Alle theorie wordt in de video’s ondersteund door praktijkvoorbeelden. Je kan dus precies nadoen wat de experts in de video’s laten zien. Het fijne van de Crypto Masterclass is dat je elke video zo vaak kan terugkijken als je wil. Mocht een bepaald onderdeel je niet helemaal duidelijk zijn na de eerste keer? Geen probleem, dan kijk je het gewoon nog een keer en probeer je de stappen te volgen die in de video te zien zijn.

  Aan het einde van de cursus kan je een eindexamen doen. Dit is een goede manier om te controleren of je alles ook echt goed hebt begrepen. Mocht je bepaalde vragen fout beantwoorden dan kan je die onderwerpen gewoon nogmaals doornemen en het examen opnieuw doen. Zelfs als je na een paar maanden bent vergeten hoe iets moet kan je de video’s over dat onderwerp nog een bekijken.

  Crypto Parels boek

  Crypto Parels

  Omdat bovenstaande nog niet genoeg is krijg je ook nog toegang tot de Crypto Parels. Hierin staan 10 nog vrij onbekende cryptomunten waarvan de experts verwachten dat ze succes gaan hebben. Omdat ze nog zo klein zijn is de prijs vaak nog erg laag. Op het moment dat ze bekender worden en ook een succesvol project hebben, kunnen de prijzen flink stijgen en winsten van soms x100 realiseren.

  Het team heeft niet zomaar 10 kleine cryptomunten gekozen voor deze lijst. Hiervoor zijn ze begonnen met enkele honderden projecten te analyseren om de projecten met de minste verwachtingen eruit te filteren. De projecten die hiervan over bleven zijn nog eens flink onder de loep genomen, waar uiteindelijk deze top 10 van kleine cryptomunten met potentie van over is gebleven.

  Gratis bitcoin training

  Als je echt volledig nieuw bent in de wereld van crypto, is het slim om eerst de gratis bitcoin training van AllesOverCrypto te volgen. Hierin vertellen Patrick en Derek hun verhaal en laten ze zien hoe bitcoin is ontstaan. Het zorgt voor een eerste kennismaking en kan je helpen om een beeld te krijgen van wat crypto nou eigenlijk is.


  Hoe is de Crypto Masterclass opgebouwd?

  Als je nieuw bent in de cryptowereld dan is het verstandig om te starten met de Crypto Masterclass, voordat je de andere onderdelen van Money Mastery gaat bekijken. Hierin wordt namelijk de basis stap voor stap uitgelegd om een killer start te maken. Na het volgen van deze cursus weet je precies wat crypto is, hoe je cryptomunten kan kopen en verkopen en heb je kennis van verschillende exchanges en strategieën.

  Zodra je de cursus hebt doorgenomen en de basis onder de knie hebt kan je de verschillende signalen in de Discord server eens bekijken. Neem hier vooral de tijd voor en ga niet te gehaast zomaar een signaal volgen. Zorg er eerst voor dat je precies weet hoe het in zijn werk gaat en DYOR over het signaal. Mocht er toch iets van de cursus of in de Discord niet helemaal duidelijk zijn, dan kan je altijd een bericht sturen in het desbetreffende kanaal.

  De Crypto Masterclass is op een logische manier ingedeeld, zodat je als beginnen ook echt vooraan begint. Naarmate je verder in de cursus komt zul je de kennis van eerdere modules nodig hebben. Volg de modules dus ook in de juiste volgorde. De cursus is verdeeld in de volgende 15 modules:

  1. Het geld van de toekomst
  2. Je eerste cryptocurrency
  3. Maak een killer start!
  4. Je onbreekbare kluis
  5. Je winsten cashen
  6. De allereerste investeerder zijn
  7. Crypto trends de baas
  8. The winning mindset
  9. Vrijheid dankzijn crypto trading
  10. De beste crypto trading tools en indicatoren
  11. Word crypto trading master!
  12. Profiteren van een dalende markt
  13. Follow the Money
  14. Eindexamen
  15. Extra | Handleidingen

  Deel 1: De basis

  Voordat je de cryptowereld in kan duiken is het belangrijk om eerst te weten hoe het allemaal werkt. Hoe en waar kan je het beste je crypto kopen? Wat is de beste manier om je crypto veilig te bewaren? Welke strategie ga ik gebruiken om mijn winst te maximaliseren?

  Je zal aan het begin van jouw cryptoavontuur een hoop vragen hebben. Om deze vragen te beantwoorden gaat deel 1 van de Crypto Masterclass je de basis van de cryptowereld leren. Na deel 1 weet je precies hoe je de cryptowereld in elkaar zit en kan je gaan werken aan een eigen strategie. Een belangrijke tip die ik je nu alvast mee kan geven: zorgt dat je tijdig winst pakt. Iemand die nooit zijn winsten uitkeert zal ook niks verdienen.


  Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass!

  Allereerst zal het team van AllesOverCrypto zich voorstellen. Je maakt kennis met de gezichten achter de Crypto Masterclass en wat ze nou eigenlijk precies doen. Uit eigen ervaring weten ze dat je in de cryptowereld snel veel geld kan verdienen, maar het ook net zo snel weer kan verliezen.

  Iets wat ze direct heel duidelijk maken is dat ze geen financieel adviseur zijn en dus ook geen financieel advies geven. Ze laten je alleen zien hoe de wereld in elkaar zit en hoe je een eigen strategie hierin kan gaan ontwikkelen. Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk om de juiste kennis te hebben.


  Module 1: Het geld van de toekomst

  Zolang geld al bestaat is het constant in ontwikkeling. Om het idee achter crypto te begrijpen zul je het monetaire systeem moeten snappen, en weten wat de gevaren ervan zijn. Wat is crypto nou precies en waarom is dit het geld van de toekomst? Op deze vragen ga je een antwoord krijgen in module 1.

  Bitcoin wordt ook wel gezien als het digitale goud. Een steeds grotere groep mensen ziet bitcoin als een goede investering voor de lange termijn. Naast bitcoin zijn er nog een groot aantal zogenaamde altcoins. Welke verschillende soorten crypto zijn er en voor welke toepassingen kunnen ze gebruikt worden? Hoe kan de tussenpersoon bij betalingen eruit gehaald worden met smart contracts?

  Naast antwoord op deze vragen beval module 1 ook een uitgebreide begrippenlijst. De meest voorkomende begrippen in de cryptowereld worden hierin uitgelegd, zodat je weet waar het over gaat als je bepaalde begrippen tegen komt. Ben je even vergeten wat een begrip betekend, dan kan je altijd de begrippenlijst er weer bij pakken.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 1 – Het geld van de toekomst
  • Crypto Begrippenlijst
  • 1.1 De absolute kern – geld
  • Test je kennis! – geld
  • 1.2 Het digitale goud – Bitcoin
  • Test je kennis! – Bitcoin
  • 1.3 Het beste sinds het internet – Blockchain
  • Test je kennis! – Blockchain
  • 1.4 Delete the middleman – Smart Contracts
  • Test je kennis! – Smart Contracts
  • 1.5 De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
  • Test je kennis! – Cryptocurrency’s
  • 1.6 We zijn nog niet te laat – Adoptiemodellen
  • Test je kennis! – Adoptiemodellen
  • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet

  Module 2: Je eerste cryptocurrency

  Als je net de wereld van crypto binnenstapt kan het overweldigend zijn en is keuzes maken vaak lastig. Welke exchange kan ik het beste gebruiken? Ga ik voor bitcoin, ethereum of een minder bekende altcoin? Er zullen een hoop vragen in je opkomen voordat je eerste cryptocurrency van jou zal zijn.

  Om je op weg te helpen laat module 2 precies zien hoe je jouw eerste cryptocurrency kan kopen. In het voorbeeld wordt gebruik gemaakt van Bitvavo. Dit is de bekendste en meest gebruikte crypto exchange van Nederland. Ik maak hier zelf ook gebruik van en ben altijd erg tevreden geweest over deze exchange.

  Door via deze link een account aan te maken bij Bitvavo hoef je over de eerste 1000 euro geen handelskosten te betalen. Ook na deze 1000 euro zijn de handelskosten met slechts 0,25% erg laag. Daarbij is het al mogelijk om crypto te kopen voor slechts 1 euro. Je hebt dus niet direct een grote zak geld nodig om te starten.

  Naast Bitvavo wordt ook Binance getoond. Deze exchange is één van de grootste van de wereld en is ook wat uitgebreider dan Bitvavo. Met meer verschillende trade opties en een groter handelsvolume is deze exchange erg interessant voor investeerders die weten wat ze doen.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofstuk 2 – Je eerste cryptocurrency
  • Belangrijk voordat je begint!
  • Belangrijk: Lees dit eerst voor 20% korting bij Binance!
  • 2.1 Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
  • 2.2 Een level hoger met Binance
  • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen
  • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst
  • Test je kennis! – Je eerste cryptocurrency
  • Laat anderen weten wat jij hebt geleerd

  Module 3: Maak een killer start!

  Om een goede start te kunnen maken is het fijn om te weten wat er allemaal fout kan gaan in de cryptowereld. Ook Patrick en Derek hebben genoeg fouten gemaakt die ze maar al te graag met je willen delen. Door deze fouten te delen kunnen ander mensen leren wat ze vooral niet moeten doen.

  Een aantal dingen zijn in ieder geval belangrijk om altijd in je achterhoofd te houden. Zorg voor een lange termijnvisie. Bij mensen die je wijs maken dat je met crypto binnen een paar weken of maanden miljonair gaat zijn moet je ver uit de buurt blijven. Zorg voor een meerdere jaren plan, denk aan bijvoorbeeld 10 jaar. Waar zou je over 10 jaar graag willen zijn en probeer daar stap voor stap naar toe te werken.

  Investeer altijd alleen geld dat je zou kunnen missen. Zou je nog prima rond kunnen komen als je bijvoorbeeld 10% van je salaris investeert in crypto? Dan is het prima om die keuze te maken. Heb je moeite om met 10% minder de eindjes aan elkaar te knopen? Dan kan je beter even wachten met investeren, of een kleiner percentage gebruiken.

  Laat in ieder geval nooit je emoties de overhand nemen. Zodra dat gebeurd is de kans groot dat je verkeerde keuzes gaat maken. Koop nooit zomaar iets omdat je ziet dat het keihard omhoog schiet, of omdat iemand anders het zegt. Misschien zit de prijs wel net op de top en zakt het na jouw aankoop weer terug naar het oude niveau. Zorg ervoor dat je altijd genoeg onderzoek hebt gedaan voordat je ergens in gaat investeren.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofstuk 3 – Maak een killer start
  • 3.1 je grootste vijand ben jij
  • 3.2 Ontmasker idere oplichter
  • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
  • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken
  • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt
  • Test je kennis! – Hoe ontdek je een goede cryptomunt
  • Schrijf een review

  Module 4: Je onbreekbare kluis

  Zodra je in het bezit bent van je eerste cryptocurrency is het belangrijk om deze veilig te bewaren. Transacties via de blockchain zijn nooit meer om te draaien, waardoor het aantrekkelijk is voor hackers. Als je crypto eenmaal gestolen is wordt het erg lastig om dit nog terug te krijgen. Zorg er dus voor dat je crypto altijd veilig buiten bereik van hackers wordt bewaard. Maar hoe doe je dat het beste? Daar geeft module 5 een antwoord op.

  Er zijn verschillende manieren waarop je je cryptocurrency kan bewaren. Welke manier het beste werkt is niet voor iedereen hetzelfde. Misschien is een paper wallet helemaal niks voor jou, maar gebruik je het liefst een hardware wallet. Ook ga je leren wat het belangrijke verschil is tussen een ‘hot’ wallet en een ‘cold’ wallet. Een term die je hierbij vaker tegen gaat komen is: “not your keys, not your coins”.

  Naast het gebruiken van een veilige wallet kan je nog meer doen om je cryptocurrency te beveiligen. Door gebruik te maken van NordVPN worden al je internetgegevens op een veilige manier verstuurd. Dit maakt het voor hackers een stuk moeilijker om bij je gegevens te komen.

  Daarnaast maken de meeste exchanges gebruik van KYC en is het belangrijk om sterke wachtwoorden te gebruiken. Heb je geen zin om alle wachtwoorden voor de verschillende exchanges ergens op te schrijven? Dan kan je gebruik maken van NordPass, een passwordmanager waarin je alle belangrijke wachtwoorden kan opslaan. Hierdoor hoef je nog maar één wachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot al je accounts.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofstuk 4 – Je onbreekbare kluis
  • 4.1 Jouw digitale kluis
  • Test je kennis! – Crypto wallets
  • 4.2 Bewaar alles veilig met de software wallets
  • Test je kennis! – Software wallets
  • 4.3 De veiligste beveiliging – Hardware wallets
  • Test je kennis! – Hardware wallets
  • 4.4 Je papieren potemonnee – Paper wallets
  • Test je kennis! – Paper wallets
  • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange
  • Test je kennis! – Wachtwoorden en 2FA

  Module 5: Je winsten cashen

  Als je niet allen investeert voor de lange termijn maar ook echt actief gaat traden, dan is het belangrijk om tijdig je winst uit te laten betalen. Voordat je het weet kan de koers weer omslaan en kan alle winst die je gemaakt zou hebben weer weg zijn. Hierbij kunnen meerdere Take Profits en een goede Stop Loss een groot aandeel hebben.

  Zelfs de meest ervaren traders verliezen vaak meer trades dan ze winnen, maar toch maken ze winst met een goed risicomanagement. Door je winst te maximaliseren en je verlies te minimaliseren zul je uiteindelijk toch met winst overblijven. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je niet te gretig wordt en je emoties de overhand laat nemen. Op die momenten worden vaak de meeste fouten gemaakt.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 5 – Je winsten cashen!
  • 5.1 Je winsten cashen via Bitvavo
  • 5.2 Binnen no-time je geld met Bitonic!
  • 5.3 De hoogste winst dankzij Kraken
  • Test je kennis! – Winsten uitbetalen
  • Schrijf een review

  Module 6: de allereerste investeerder zijn

  In de cryptowereld kan het erg winstgevend zijn om als één van de eerste bij een nieuw project of een nieuwe trend te zijn. Hoe eerder je erbij bent, hoe kleiner een project en hoe goedkoper de cryptocurrency van dit project is. Omdat er voor het project meer ruimte is om te groeien, is er voor de prijs van de cryptocurrency van dit project ook veel ruimte om te stijgen.

  Als je gebruik wil maken van deze kansen, dan kan je meedoen aan de ICO, IDO of IEO van een nieuw project. Echter is het vaak moeilijk en veel werk om de juiste projecten op het juiste moment te vinden. Gelukkig kan Money Mastery je ook hierbij helpen. Door de signalen die gestuurd worden in de Discord groep van Money Mastery hoef je het onderzoek niet meer zelf te doen. Door enkel de signalen op te volgen kun je als eerste investeerder bij een nieuw project zijn en dus zoveel mogelijk winst maken. Let er wel op dat een signaal geen garantie geeft tot succes.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 6 – De allereerste investeerder zijn
  • 6.1 Wat is een ICO, STO of IEO
  • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO
  • 6.2 Wat is een IDO
  • Test je kennis! – Wat is een IDO
  • 6.3 Zo ontdek je de best ICO’s
  • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
  • 6.4 Zo word jij de eerste investeerder
  • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO
  • 6.5 Investeer veiliger met een IEO
  • Test je kennis! – Ivesteer veiliger met een IEO
  • 6.6 Gratis crypto met airdrops
  • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops

  Module 7: Crypto trends de baas

  Net als in elke markt zijn er ook op de cryptomarkt allerlei trends te herkennen. Door deze trends vroegtijdig te herkennen kan je hier maximaal gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan eind 2021 waarin NFT’s ineens erg populair werden en veel mensen miljonair zijn geworden door de handel in NFT’s. Begin 2022 waren DeFi en GameFi erg populair wat ook voor veel mensen een hoop geld heeft opgeleverd.

  Als het je lukt om als één van de eersten bij een nieuwe trend te zijn, dan kan je hier erg veel geld mee verdienen. Echter is het moeilijk om een nieuwe trend vroeg genoeg te vinden. Zodra iedereen er over praat ben je vaak al te laat. Gelukkig biedt Money Mastery ook hiervoor signalen in de Discord groep. Vaak zijn deze signalen wat uitgebreider dan zomaar investeren in een bepaalde cryptocurrency.

  Deze trends maken vaak gebruik van Metamask en decentrale exchanges als Uniswap of Pancakeswap. Gebruik maken van deze programma’s is nog niet zo makkelijk en hiervoor heb je dan ook wel wat kennis nodig. In module 7 wordt precies uitgelegd hoe je deze programma’s kan gebruiken zonder fouten te maken.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 7 – De crypto trends de baas
  • 7.1 Hoe werkt Metamask
  • Test je kennis! – Metamask
  • 7.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
  • Test je kennis! – Hoe werkt Uniswap? Deel 1
  • 7.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
  • Test je kennis! – Hoe werkt Uniswap? Deel 2
  • 7.4 De risico’s van DeFi
  • Test je kennis! – De risico’s van DeFi
  • 7.5 Digitaal eigendom met NFT’s
  • 7.6 Nieuwe realiteit met de Metaverse

  Deel 2: Geld verdienen met crypto trading

  Zodra je de theorie snapt kan je dit gaan omzetten naar de praktijk. Dit is vaak het moeilijkste gedeelte. Als iemand anders iets voordoet ziet het er vaak makkelijk uit, maar om het dan zelf ook te laten slagen is nog niet zo makkelijk. Begin daarom met kleine bedragen totdat je merkt dat dit goed gaat. Zodra je wat winst begint te maken kan je de bedragen vergroten.

  Kijk hierbij niet puur naar de euro’s maar voornamelijk naar het percentage winst dat je maakt. Als je 10% winst kan maken op een trade van 10 euro, dan kan je ook 10% winst maken op een trade van 1000 euro.


  Module 8: The winning mindset

  Om te slagen in de cryptowereld heb je de juiste mindset nodig. Zonder de juiste mindset kan het snel fout gaat en kan je een hoop geld verliezen. Fouten maken is geen ramp, als je er maar achter komt waarom iets fout is gegaan zodat je het de volgende keer beter kunt doen. Als het niet direct lukt moet dit je niet tegenhouden om te blijven proberen. Alleen door het te blijven proberen zal het op een gegeven moment gaan lukken.

  Stel ook een duidelijk doel voor jezelf. Dit kan zo groot of zo klein zijn als je zelf wil. Waar zou je bijvoorbeeld willen zijn over 3 maanden, een jaar of misschien zelfs 10 jaar? Door een duidelijk doel te stellen weet je waarvoor je aan het werk bent en zal het makkelijker vol te houden zijn.

  Ben je bang om te starten? Waar ben je dan eigenlijk bang voor en is die angst wel terecht? Als je start met kleine bedragen is het niet erg om een keer te verliezen. Door het te blijven proberen en te onderzoeken wat er fout is gegaan gaat het volgende keer misschien wel lukken. Op die manier leer je om je emoties onder controle te houden en je vast te houden aan een plan dat je van tevoren hebt gemaakt. De enige tegenstander in deze wereld ben je zelf.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 8 – The Winning Mindset!
  • Belangrijk voordat je begint
  • 8.1 Je droom
  • Test je kennis! – Je droom
  • 8.2 De gemiddelde Crypto Trader
  • Test je kennis! – De gemiddelde Crypto Trader
  • 8.3 Jouw angsten
  • Test je kennis! – Jouw angsten
  • 8.4 De duurste fouten
  • Test je kennis! – De duurste fouten
  • 8.5 Je emoties overwinnen
  • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
  • 8.6 De tegenstander
  • Test je kennis! – De tegenstander
  • 8.7 De belangrijkste emotionele skills
  • Test je kennis! – Emotionele skills
  • 8.8 Het zit allemaal tussen je oren
  • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
  • 8.9 Zo blijven winnaars winnen
  • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
  • 8.10 Jij bent belangrijk
  • Test je kennis! – Jij bent belangrijk
  • Schrijf een review

  Module 9: Vrijheid dankzij crypto trading

  Wat is voor jou de belangrijkste reden om te straten met crypto trading? De kans is groot dat je financieel onafhankelijk wil worden, zodat je optimaal kan genieten van de tijd die je hebt. Of wil je alleen wat extra’s verdienen naast een leuke baan die je al hebt? Geloof je echt in de toekomst van crypto, of wil je enkel geld verdienen? Wat de reden ook is, om echt succesvol te worden moet je weten waar je op moet letten.

  Het is natuurlijk belangrijk om precies te weten hoe de exchange werkt die je gebruikt. Wat zijn de verschillende trading mogelijkheden en welke cryptocurrency is er te verhandelen? Misschien vind je bepaalde exchange fijner voor de lange termijn investeringen, terwijl je een andere exchange wil gebruiken voor het daytraden.

  De prijs van crypto gaat vaak flink op en neer. Door naar de grafieken te kijken zul je patronen kunnen herkennen die je kunnen helpen om een plan te maken. Maar wat is er nou eigenlijk te zien op zo’n grafiek en hoe kan het je helpen? In module 11 leer je meer over verschillende patronen, trendlijnen, indicatoren en waarom het belangrijk is om verschillende timeframes te bekijken. Zodra je weet hoe alles werkt kun je opzoek gaan naar een strategie die voor jou het beste werkt.

  Een veel gebruikt programma om deze grafieken te bekijken is TradingView. Hiermee kun je de grafieken van bijna elke cryptocurrency die er bestaat bekijken. Door de theorie toe te passen op deze grafieken kun je zelf trendlijnen en patronen intekenen en op die manier een plan maken. De gratis versie biedt genoeg mogelijkheden voor de beginnende handelaren.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 9 – Vrijheid dankzij Crypto Trading!
  • Download de AllesOverCrypto App!
  • 9.1 Investeren versus crypto trading
  • Test je kennis! – Investeren v.s. Trading
  • 9.2 De basis van trading: de crypto exchange
  • Test je kennis! – De exchange
  • 9.3 Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
  • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
  • 9.4 Begrijp de koers dankzij candlesticks
  • Test je kennis! – Candlesticks
  • 9.5 Wordt trading expert met TradingView
  • Test je kennis! – TradingView
  • 9.6 De kern van trading – Support & Resistance
  • Test je kennis! – Support & Resistance
  • 9.7 Jouw eeuwige verzekering – De Stop-loss
  • Test je kennis! – Stop-loss
  • 9.8 Bescherm je trades met risicomanagement
  • Test je kennis! – Risicomanagement
  • 9.9 Doorzie het grotere plaatje met timeframes
  • Test je kennis! – Timeframes
  • 9.10 Herken de belangrijkste trendlijnen en patronen
  • Test je kennis! – Trendlijnen & patronen
  • 9.11 Trade mee met een professional

  Module 10: De beste crypto trading tools en indicatoren

  In TradingView zijn oneindig veel tools en indicatoren te vinden, waardoor het soms ook heel onoverzichtelijk kan worden. Door slechts een paar goede tools en indicatoren te gebruiken blijft te grafiek schoon en overzichtelijk. Vaak lijken verschillende indicatoren erg veel op elkaar, maar wat zijn nou de beste om te gebruiken?

  De meest gebruikte tools en indicatoren om mee te beginnen zijn Moving Average (MA), Relative Strength Index (RSI) en de Moving Average Convergence/Divergence (MACD). Zodra je deze onder de knie hebt kun je aan de slag met de wat moeilijkere, zoals Bollinger Bands, Fibonacci of Elliot Waves.

  Het klinkt nu allemaal misschien erg moeilijk, maar gelukkig worden alle bovenstaande tools en indicatoren uitgebreid uitgelegd in module 10. Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn, dan kan je altijd een vraag stellen in de Discord groep. Hier zal altijd wel iemand van het team of de community voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 10 – De beste tools en indicatoren
  • 10.1 Profiteer van de trend met de Moving Average
  • Test je kennis! – Moving Average
  • 10.2 Voorspel elke reversal met RSI
  • Test je kennis! – RSI
  • 10.3 De elegantie van MACD
  • Test je kennis! – MACD
  • 10.4 Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
  • Test je kennis! – Bollinger Bands
  • 10.5 Ichimoku Cloud – De indicator die alles zegt
  • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
  • 10.6 Fibonacci – Het natuurwonder in trading
  • Test je kennis! – Fibonacci
  • 10.7 Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
  • Test je kennis! – Elliot Waves
  • 10.8 Tradinghistorie analyseren met Volume Profiles
  • Test je kennis! – Volume Profiles

  Module 11: Word crypto trading master!

  Zodra het een beetje lukt om winst te maken, kan je jouw strategie gaan perfectioneren. Hou hierbij in je achterhoofd dat de cryptomarkt op dit moment nog altijd de prijs van bitcoin volgt, als wordt de invloed van bitcoin wel steeds kleiner. Volg hierbij ook wat de grotere jongens doen. Als je ziet dat MicroStrategy bijvoorbeeld bitcoin blijft inkopen dan kun je ervan uitgaan dat ze een goede reden hebben om dit te doen.

  Om je winsten nog verder te laten groeien kan je gebruik maken van Futures, Shorten of leverage trading. Dit is echter een stuk risicovoller, dus doe dit ook alleen als je precies weet waar je mee bezig bent. Module 11 laat je zien hoe je dit zelf kan doen, of door gebruik te maken van trading bots. Dit klinkt heel mooi, maar niet iedereen raadt het aan om hiervoor bots te gebruiken. De mannen willen de mogelijkheid wel bespreken omdat het toch een onderdeel van de cryptowereld is.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 11 – Word Crypto Trading Master!
  • 11.1 Word één met de markt met Order Flow Dynamic
  • Test je kennis! – Order Flow Dynamic
  • 11.2 Bitcoin is King
  • Test je kennis! – Bitcoin is King
  • 11.3 Zeker van je zaak met Confluence
  • Test je kennis! – Confluence
  • 11.4 De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
  • Test je kennis! – Price Action & Trading Ranges
  • 11.5 The road to millions met je eigen trading strategie
  • Test je kennis! – Trading strategie
  • 11.6 The next level – Futures, Shorten en Leverage
  • Test je kennis! – Futures, Shorten en Leverage
  • 11.7 Automatiseer je Crypto Trading met Bots
  • Test je kennis! – Trading Bots
  • 11.8 Bescherm je portfolio met hedging
  • Test je kennis! – hedging
  • 11.9 Profiteer van Prijsverschillen met Arbitrage Trading
  • Test je kennis! – Arbitrage Trading
  • Schrijf een review

  Module 12: Profiteren van een dalende markt

  Vaak denken mensen dat er alleen geld te verdienen is op het moment dat de prijzen stijgen. Echter valt het meeste geld juist te verdienen in een dalende of erg zwakke markt. Hoe herken je het begin van een bear market en hoe kan je hier maximaal van profiteren? Door in te kopen op het moment dat de prijzen laag zijn kan je veel geld verdienen als de prijzen weer stijgen.

  Ook kan je geld verdienen op dalende prijzen door crypto te shorten. Hierbij leen je crypto van iemand anders die je direct verkoopt voor de huidige prijs. Zodra de prijs is gedaald kun je de crypto weer terugkopen voor een lagere prijs en vervolgens teruggeven aan degene waarvan je het geleend hebt. Op die manier kan je profiteren van een dalende markt.

  Module 12 laat zien hoe je gebruik kan maken van shorten via Binance, hoe je geld kan verdienen in een dalende markt of extra crypto kan verdienen met bijvoorbeeld DeFi. Een goede manier om in een dalende markt je inkopen te spreiden is door gebruik te maken van de DCA-methode. Hierbij koop je bijvoorbeeld elke week of maand voor een bepaald bedrag crypto, ongeacht de prijs die het op dat moment heeft. Dit zorgt voor een gespreide inkoopprijs en voorkomt dat je precies op een piek hebt ingekocht.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij hoofdstuk 12 – Profiteren van een dalende markt
  • 12.1 Hoe herken je het begin van de bear market?
  • Test je kennis! – Bearmarket herkennen
  • 12.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
  • Test je kennis! – Op de piek verkopen
  • 12.3 Hoe switch je van mindset na een bull market?
  • Test je kennis! – Je mindset switchen
  • 12.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan
  • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
  • 12.5 Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
  • Test je kennis! – Shorten op exchanges
  • 12.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van blockchain
  • Test je kennis! – On-chain analyse
  • 12.7 Je crypto uitlenen via central finance platformen
  • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
  • 12.8 Een passief inkomen met DeFi
  • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
  • 12.9 Dollar Cost Averaging in een bear market
  • Test je kennis! – DCA’en in een bear market
  • 12.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
  • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

  Module 13: Follow the Money

  In elke financiele markt zijn er altijd grote en kleine investeerders. Het grote geld zal altijd de richting van de markt bepalen, wat ook voor kleine investeerders zoals jij en ik voordelen kan bieden. Door te kijken waar grote institutionele investeerders hun geld in steken kan je profiteren van de ervaring en de kennis die zij bezitten. Deze groten investeerders zijn overigens niet voor niks zo groot geworden, ze weten namelijk precies wat ze doen en zullen nooit zomaar een hoop geld ergens in investeren, als ze niet verwachten er een mooie winst uit te halen.

  Door het grote geld te volgen kan je hier dus ook van mee profiteren. Als je weet waar je moet zoeken kan je precies zien waarin de ‘grote jongen’ hun geld investeren. Dit heeft in het verleden vaak laten zien dat deze strategie werkt en waarschijnlijk zal dit de komende jaren, of misschien zelfs voor altijd, ook nog wel zo blijven. Module 13 laat zien waarom Follow the Money een goede strategie is om je winsten nog verder uit te bouwen.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • 1. Waarom Follow the Money?
  • 2. De evolutie van Follow the Money
  • 3. Hoe en waarom werkt Follow the Money
  • 4a. Case Studies deel 1
  • 4b. Case Studies deel 2
  • 5. Hoe ontdekken we de volgende narratives?

  Deel 3

  Nadat je alle theorie hebt doorlopen volgt deel 3 als een afsluiting van de gehele cursus. Als het goed is weet je nu precies hoe de cryptowereld in elkaar zit en hoe het allemaal werkt. Zodra je deze module afgesloten hebt kan je echt gaan beginnen aan jouw avontuur in de cryptowereld.


  Module 14: Eindexamen

  Om er zeker van te zijn dat je alles hebt begrepen wat in voorgaande modules voorbij is gekomen, test module 14 je kennis met een eindexamen. Slaag je hiervoor, dan ben je klaar om je avontuur in de cryptowereld van start te laten gaan.

  Mochten er dingen zijn die je niet helemaal begrijpt, dan kan je altijd de module over dat onderwerp nog eens terugkijken. Zodra je er klaar voor bent kan je op zoek gaan naar een eigen strategie om mee te starten. Ook als er na een tijdje nog bepaalde dingen niet duidelijk zijn, kan je altijd nog een keer naar een bepaalde module kijken.

  Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • Welkom bij het eindexamen!
  • Eindexamen Quiz
  • Jouw eigen Crypto Masterclass certificaat!

  Module 15: Extra | Handleidingen

  De laatste module bevat wat extra documenten die je kunnen helpen in de ontwikkeling van een eigen strategie. De belangrijkste stof die in alle modules voorbij is gekomen wordt hierin nog eens kort behandeld. Als je toch nog ergens tegenaan loopt kan je hiernaar kijken om een korte reminder te krijgen.

  Deze module bestaat uit de volgende extra’s en handleidingen:

  • Handleiding – Aleph Zero [AZERO] staking
  • Handleiding – Million Dollar Template
  • Handleiding – Million Dollar DCA Template
  • Handleiding – Kucoin Exchange
  • Handleiding – Wallet aanmaken voor Aleph Zero
  • Handleiding – Meedoen aan een Polkadot parachain crowdloan
  • Handleiding – Crypto kopen op Binance

  Mijn ervaring met Money Mastery

  Voordat de verschillende producten werden samengevoegd tot Money Mastery maakte ik al een tijdje gebruik van Crypto Signals en Crypto Mastery. In die tijd heb ik er heel veel van geleerd en ook wat mooie successen behaald. Voornamelijk de trade signalen van Crypto Signals heb ik altijd heel fijn gevonden.

  De signalen van Crypto Mastery waren in het begin nog wat lastiger, maar door ze te volgen zonder direct te investeren leer ik ook hier beter mee omgaan. Zo heb ik een aantal leuke NFT trades kunnen maken met als grote klapper een Okay Bears NFT. Deze heb ik destijds gekocht voor 1,5 SOL (150 dollar) en verkocht voor 122 SOL (4500 dollar).


  Dankzij Money Mastery…

  • Ga jij nooit meer kansen missen in de cryptowereld. Door de signalen te volgen weet je precies waar je moet zoeken en welke kansen je wel of juist niet moet pakken.
  • Heb je niet veel kennis nodig om te starten. Door de jarenlange ervaring van de experts weten zij precies wanneer ze in en uit moeten stappen, die kennis delen ze maar al te graag met jou.
  • Kan je met alle vragen bij de experts of de community terecht. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen, dan staat er altijd wel iemand voor je klaar om vragen te beantwoorden of ergens mee te helpen.
  • Ben je op de hoogte van de laatste trends. Zodra je wat meer ervaring krijgt zul je zelf ook nieuwe trends gaan herkennen. Samen met de experts kun je hierop inspelen om mooie resultaten te behalen.
  • Verdien je geld in een stijgende én dalende markt. De meest ervaren mensen in de cryptowereld verdienen vaak het meeste geld op het moment dat de markt laag staat. “De meeste winst wordt gemaakt wanneer je koopt, niet wanneer je verkoopt.” – Robert T. Kiyosaki in Rijke Pa, Arme Pa


  Veel gestelde vragen

  Wat is Money Mastery?

  Money mastery is het meest complete crypto pakker van Nederland. Niet alleen leer je hoe de cryptowereld in elkaar zit. Je ontvangt ook signalen over trade kansen, nieuwe interessante NFT-projecten of de laatste crypto game. Alles wat met crypto te maken heeft komt voorbij in Money Mastery.

  Door de experts te volgen en te leren waarom zij bepaalde dingen doen, zal je zelf steeds beter worden in de crypto wereld. Je gaat zelf leren om mooie kansen te spotten of juist te beslissen om niet in te stappen. Door de signalen te ontvangen op je telefoon zal je altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op de cryptomarkt.

  Wat is de Crypto Masterclass?

  De Crypto Masterclass is een uitgebreide cursus waarin alle theorie behandeld wordt die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan in de cryptowereld. Je leert hierin een technische, fundamentele en sentimentele analyse te maken. Je leert hoe je een grafiek kan lezen door gebruik te maken van de juiste indicatoren in TradingView.

  Naast de theorie die je nodig hebt ga je er ook achter komen hoe je onderzoek kan doen naar nieuwe projecten. Hoe eerder je bij een nieuw project bent, hoe groter de kans dat je mooie resultaten gaat behalen als je investeert in de juiste projecten. Daarnaast krijg je toegang tot de 10 best crypto parels volgend de experts van AllesOverCrypto.nl. Deze top 10 is zorgvuldig samengesteld uit projecten waarvan zij echt geloven dat ze veel potentie hebben.

  Zijn de signalen van Money Mastery financieel advies?

  Nee, het team maakt heel duidelijk dat alle informatie die gedeeld worden vanuit AllesOverCrypto.nl op geen enkele manier mag worden gezien als financieel advies. De experts delen enkel hun kennis met de community en zijn zelf ook geen financieel adviseur. Je draagt zelf de volledige verantwoordelijkheid over elke beslissing die je maakt. Ze helpen je alleen om de beste keuzes te maken en op die manier mooie resultaten te behalen.

  Wat zijn de kosten voor Money Mastery?

  Lid te worden van Money Mastery is alleen mogelijk met een maandelijks abonnement. De kosten voor dit abonnement zijn 97 euro per maand. Dit bedrag kan je binnen een paar of soms zelfs een enkele trade alweer terugverdiend hebben. Kijk dus vooral wat het lidmaatschap je kan opleveren en niet alleen naar wat het je kost.

  Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met het lidmaatschap van Money Mastery, dan kan je dit abonnement op elk gewenst moment stopzetten. Doe dit wel minimaal 14 dagen voor de nieuwe betaling om ongewenste kosten te voorkomen. Daarnaast geld er een 14 dagen niet goed geld terug garantie over de eerste maand. Hiervoor hoef je enkel een mail te sturen naar team@allesovercrypto.nl en hierin aangeven dat je je geld terug wil.

  Zijn er ook gratis signalen in de Discord van Money Mastery?

  Om kennis te maken met Money Mastery worden er ook af en toe signalen gedeeld voor gratis leden van de Discord groep. Op die manier kun je kijken of het iets voor je is en of je hier je geld in wilt investeren. Dit zijn echter maar sporadische signalen, de meeste en beste signalen worden natuurlijk bewaard voor de betalende leden.

  Naast de gratis signalen wordt er wel vaak crypto nieuws, een dagelijkse bitcoin analyse en belangrijke events zoals livestreams van AllesOverCrypto gedeeld. Het is dus ook zeker waardevol om lid te worden van het gratis gedeelde van de Discord groep.

  Ik heb een druk leven, is Money Mastery iets voor mij?

  Money Mastery is zo in elkaar gezet dat iedereen het op zijn eigen tempo kan volgen. Heb je geen fulltimebaan en geen kinderen? Dan kan je het wat sneller doorlopen dan iemand die wel een fulltimebaan en een stel kinderen heeft.

  Heb je bijvoorbeeld alleen tijd in het weekend? Geen probleem, dan ga je er alleen in het weekend mee aan de slag. Het is vaak wel verstandig om een vast moment in te plannen om hier mee aan de slag te gaan. Ook door elk weekend een beetje te leren zul je het uiteindelijk onder de knie krijgen, het duurt dan alleen iets langer.

  Hoe kan ik mijn Money Mastery abonnement opzeggen?

  Stel dat je toch niet helemaal tevreden bent, wat altijd kan gebeuren, dan kan je het abonnement heel gemakkelijk opzeggen. Hiervoor hoef je enkel een mail te sturen naar administratie@allesovercrypto.nl, met daarin de vermelding dat je het abonnement wilt opzeggen. Ik ga er natuurlijk niet vanuit aangezien het erg waardevol is, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren door omstandigheden.

  Na het versturen van de mail krijg je hiervan een bevestiging in je mailbox. Doe dit minimaal een week voordat de nieuwe termijn ingaat. Doe je dit niet op tijd dan kan het zijn dat je nog een termijn moet betalen.


  Voor- en nadelen van Money Mastery

  • Money Mastery is het meest uitgebreide pakket van Nederland

  • Je krijgt toegang tot alle kennis van de experts van AllesOverCrypto

  • Je ontvangt live signalen zodat de analyse voor jezelf een stuk makkelijker wordt

  • Je kan alles volgen op je eigen tempo

  • Je bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je aan een signaal wilt meedoen

  • Je krijgt toegang tot de Money Mastery community, waar altijd wel iemand voor je klaar staat om vragen te beantwoorden

  • Je leert zelf trends herkennen en hoe je hier profijt van kan hebben

  • Je hebt weinig ervaring nodig om te starten in de cryptowereld

  • Je moet tijd en geld willen investeren om succes te kunnen behalen

  • Je moet bereid zijn om nieuwe dingen te leren

  • Het is geen garantie op succes, maar door het volgen van de signalen is de kans wel een stuk groter dat het een succes wordt. Ook de meest ervaren mensen hebben niet altijd succes


  Conclusie

  Met Money Mastery heb je het meest complete crypto pakker van Nederland in handen. De hoeveelheid informatie en signalen die gedeeld wordt in de Crypto masterclass en de Money Mastery community is erg waardevol. Het is eigenlijk niet te doen om zelf al het onderzoek te moeten doen dat de experts al voor je gedaan hebben. Zo bespaar je jezelf een hele hoop tijd en moeite.

  Als je besluit om een abonnement te nemen op Money Mastery, dan ga je echt alles leren over de cryptowereld wat er te leren valt. Signalen over traden kansen, nieuwe NFT-projecten, DeFi mogelijkheden of de nieuwste crypto game, het komt allemaal voorbij. Daarnaast ga je zelf leren trends te herkennen en hoe je nou eigenlijk naar al die grafieken moet kijken.

  Alle informatie is voor iedereen op zijn/haar eigen tempo te volgen. Mocht je iets toch nog niet helemaal begrijpen, dan kan je dit onderdeel altijd nog eens terugkijken of je vragen stellen in de community van Money Mastery. Als je bereid bent om je tijd en geld te investeren in Money Mastery, dan is de kans heel groot dat dit ook voor jou een succes gaat worden.

  Naar mijn mening is het zeker de moeite waard om Money Mastery aan te schaffen. Het bespaart je erg veel tijd en moeite door het onderzoek dat de experts voor je doen. Zij weten precies waar ze moeten kijken en wanneer mooie kansen voor het oprapen liggen. Dit delen ze maar al te graag met de community om ook anderen mee te laten profiteren.

  Ben je geïnteresseerd om met Money Mastery aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan en begin vandaag nog met leren!

  Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.