Disclaimer

Alle informatie die te vinden is op CryptoKraker.nl is uitsluitend educatief bedoelt, en kan op geen enkele manier opgevat worden als een persoonlijke uitnodiging, advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meerdere cryptomunten over te gaan of in te beleggen. CryptoKraker.nl is geen financieel adviseur en beoogt dat nadrukkelijk ook niet te zijn.

De informatie van CryptoKraker.nl kan op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en CryptoKraker.nl.

CryptoKraker.nl doet zijn uiterste best om de informatie zo goed en volledig mogelijk samen te stellen, maar kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Door de snel veranderende cryptowereld kan informatie al snel achterhaald of onvolledig zijn. Het gebruik van deze informatie gebeurt dan ook volledig op eigen risico.

Iedereen die in crypto wil beleggen dan wel investeren dient hiervoor zijn/haar eigen onderzoek te doen. Informatie van CryptoKraker.nl kan hier een toevoeging op zijn maar verder onderzoek wordt sterk aangeraden.

CryptoKraker.nl is op geen enkele wijze betrokken bij het aan- of verkopen van cryptomunten. Dit gebeurt volledig uit eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid. Door de volatiliteit van de cryptomarkt bestaat de kans dat een deel of de volledige inleg verloren gaat als men niet beschikt over de juiste kennis. Koop dus nóóit zomaar cryptomunten alvorens hier onderzoek naar te doen.