Ontdek alle voordelen van Bitvavo in deze uitgebreide review

Dé crypto exchange van Nederland!

Gemiddelde leestijd: 41 minuten

Wil je graag starten met de handel in cryptocurrency of wil je investeren in crypto en de projecten die er achter zitten? Dan is het belangrijk om gebruik te maken van een goede en betrouwbare crypto exchange. Ooit afgevraagd waar je betrouwbaar en veilig crypto kunt kopen en verkopen? Zo ja, dan ben je niet de enige. Met mijn uitgebreide ervaring in crypto en na grondig onderzoek, heb ik ontdekt dat Bitvavo, een in Amsterdam gevestigde crypto exchange, enorm veel te bieden heeft.

Door jarenlange ontwikkeling en uitbreiding van het platform heeft Bitvavo de nummer één positie stevig in handen als het gaat om de grootste en meest gebruikte crypto exchanges van Nederland. In deze Bitvavo review ga ik in op alle aspecten van het platform, van de voor- en nadelen tot de veiligheidsmaatregelen en handelsmogelijkheden. Daarnaast deel ik mijn eigen ervaringen met Bitvavo, waar ik al enkele jaren gebruik van maak. Blijf lezen en ontdek hoe je jouw eerste €10.000 gratis kunt verhandelen!


  Bitvavo review: Introductie

  Ben je op zoek naar de beste crypto exchange van Nederland? Dan is deze uitgebreide review van Bitvavo dé gids die je nodig hebt! Als ervaren crypto handelaar weet ik hoe belangrijk het is om een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te vinden. Gelukkig heb ik al het onderzoek voor je gedaan en alle voordelen van Bitvavo op een rijtje gezet. Van lage handelskosten tot de mogelijkheid om je crypto te staken, Bitvavo heeft het allemaal. Dus lees snel verder en ontdek waarom Bitvavo dé crypto exchange van Nederland is!

  Mijn Bitvavo review in het kort

  In deze review zullen we Bitvavo grondig doornemen. Dit platform staat bekend om zijn lage kosten en hoge gebruiksvriendelijkheid. Met meer dan 200 verschillende cryptocurrencies is het aanbod zeer divers.

  Daarnaast staat de veiligheid hoog in het vaandel, met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en dekking van je geld. Deze factoren, gecombineerd met positieve gebruikerservaringen, maken Bitvavo een sterke keuze voor zowel beginners als ervaren crypto-handelaren en investeerders.

  Waarom deze Bitvavo review?

  In deze Bitvavo review wordt grondig onderzoek gedaan naar de diensten van Bitvavo, de toonaangevende crypto exchange van Nederland. Dit is belangrijk omdat er veel verschillende crypto exchanges beschikbaar zijn en het belangrijk is om te weten welke van deze het beste bij jou past.

  We kijken ook naar de veiligheid en betrouwbaarheid van de crypto exchange, omdat niemand wil worden opgelicht in de wereld van cryptocurrency.

  Bitvavo is niet alleen goedkoop, maar ze bieden ook ruim 200 verschillende cryptocurrencies aan. Hierin kunnen we dus stellen dat Bitvavo een belangrijke speler is in de crypto markt in Nederland.

  Daarom geven we je een uitgebreide blik op wat Bitvavo precies is, wat het biedt en of het de juiste keuze is voor jou. Onze Bitvavo review richt zich op het leveren van accurate en grondige informatie om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.


  Let op: Geen financieel advies

  Deze Bitvavo review is alleen bedoeld om jouw eigen beslissing voor de keuze van een crypto exchanges makkelijker te maken. De informatie kan gebruikt worden om een beter beeld te krijgen van wat Bitvavo precies is en wat ze te bieden hebben.

  De informatie in deze review kan op geen enkele manier als financieel advies worden gezien. Het is en blijft altijd je eigen keuze om gebruik te maken van Bitvavo of niet.

  CryptoKraker is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele verliezen van investeringen of andere problemen tijdens of na het lezen van deze review of het gebruiken van de Bitvavo crypto exchange.


  Bitvavo review: Wat is Bitvavo?

  Bitvavo is een betrouwbare Nederlandse crypto exchange die in 2018 is opgericht en gevestigd is in Amsterdam. Veel investeerders willen graag gebruik maken van een Nederlandse crypto exchange, omdat dit vertrouwd en veilig voelt. Voor deze mensen is Bitvavo de beste crypto exchange om te gebruiken.

  Naast een gebruiksvriendelijk platform biedt Bitvavo ook een Nederlandse klantenservice en is het platform volledig in het Nederlands. Dit maakt het voor gebruikers makkelijk te begrijpen en zal het voor starters erg snel te begrijpen zijn.

  Betrouwbare Nederlandse crypto exchange

  Bitvavo is niet zomaar een crypto exchange, het heeft zich gevestigd als een betrouwbare speler op de Nederlandse markt. Sinds de oprichting in 2018 werkt het team achter deze crypto exchange onvermoeibaar aan het leveren van de beste diensten aan hun klanten.

  De reputatie van Bitvavo als betrouwbaar platform wordt bevestigd door het gebruik van geavanceerde veiligheidsmaatregelen, zoals cold storage voor crypto coins. Bovendien zijn je geld en investeringen bij Bitvavo verzekerd, wat een geruststellend aspect is voor zowel nieuwe als ervaren handelaren.

  Het bedrijf houdt kantoor in Amsterdam, wat het extra aantrekkelijk maakt voor lokale handelaren en investeerders. Als grootste crypto exchange in Nederland heeft Bitvavo bewezen dat het zijn klanten waarde en zekerheid kan bieden.

  Ontstaan van Bitvavo

  In 2018 is Bitvavo opgericht. Vanaf dat moment is het platform uitgegroeid tot een betrouwbare Nederlandse crypto exchange. Sinds de oprichting is er echter al veel veranderd. In het begin was het aanbod nog maar klein en konden gebruikers enkel crypto kopen en verkopen voor de marktwaarde van dat moment.

  Door de lancering van het geavanceerde functies heeft Bitvavo zijn gebruikers nieuwe mogelijkheden gegeven. Zo is het mogelijk om limit orders te plaatsen waarbij een order pas uitgevoerd wordt op het moment dat de koers een vooraf ingestelde prijs bereikt. Dit biedt gebruikers veel meer mogelijkheden om te handelen waarbij ze niet de hele dag achter de computer hoeven te zitten.

  Door de jaren heen is Bitvavo altijd opzoek geweest naar nieuwe coins om aan het platform toe te voegen. Vooral 2021 is hierin een erg belangrijk jaar geweest waarin veel nieuwe crypto coins aan het platform van Bitvavo zijn toegevoegd. Deze trend hebben ze doorgezet en inmiddels bieden ze meer dan 200 verschillende crypto coins aan.

  Destijds als relatief nieuwe speler in de markt heeft Bitvavo snel een goede reputatie opgebouwd en zichzelf gepositioneerd als een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren traders. Ook in de toekomst zal Bitvavo hard zijn best blijven doen om deze positie vast te houden en de veiligheid van zijn gebruiken nog verder te verbeteren.

  Gevestigd in Amsterdam

  Het hoofdkantoor van Bitvavo bevindt zich in Amsterdam, wat een ideale locatie is voor een Nederlandse crypto exchange. Amsterdam staat bekend om zijn bloeiende fintech-sector en heeft een gunstig ondernemersklimaat voor bedrijven in de cryptowereld.

  Door gevestigd te zijn in Amsterdam, kan Bitvavo profiteren van de voordelen van deze dynamische stad, waaronder toegang tot talent, technologische infrastructuur en een breed netwerk van zakelijke partners.

  Dit stelt Bitvavo in staat om hoogwaardige en betrouwbare diensten te bieden aan gebruikers in Nederland en daarbuiten.


  Bitvavo review: Voordelen

  Bitvavo is niet zomaar de grootste en meest gebruikte crypto exchange van Nederland. Om die positie te bereiken en ook daadwerkelijk vast te houden moeten de gebruikers kunnen profiteren van betere voordelen dan ander exchanges te bieden hebben. De grootste voordelen die Bitvavo te bieden heeft zijn de volgende:

  Lage handelskosten

  Bitvavo biedt lage handelskosten aan voor het kopen en verkopen van crypto. Je betaalt maximaal 0,25% aan handelskosten over je crypto aankopen. Naarmate je handelsvolume stijgt zullen de transactiekosten dalen.

  De kosten voor beginners zijn dus al erg laag, maar zeker voor de ervaren handelaren die met grotere bedragen werken zijn de lage transactiekosten erg aantrekkelijk. Dit betekent dat ze meer winst kunnen maken bij het handelen in crypto op Bitvavo in vergelijking met andere exchanges.

  Lage handelskosten maken Bitvavo een aantrekkelijke optie voor zowel beginners als ervaren traders.

  Daytraden bij Bitvavo

  Ik heb gemerkt dat daytraden bij Bitvavo erg populair is. Het biedt handelaren de mogelijkheid om snel in en uit verschillende cryptocurrencies te stappen. Met de gebruiksvriendelijke interface van Bitvavo kunnen ervaren handelaren gemakkelijk technische analyses uitvoeren en strategieën implementeren.

  De geavanceerde functies die Bitvavo te bieden heeft maakt het mogelijk om patronen en trendlijnen in te tekenen in de prijsgrafiek. Dit maakt een programma om technische analyses uit te voeren, zoals TradingView, niet direct nodig. Echter biedt TradingView uitgebreidere mogelijkheden, dus kies ik er zelf voor om hier toch gebruik van te maken.

  Bovendien biedt Bitvavo lage transactiekosten, waardoor daytraden kostenefficiënter wordt. Als je geïnteresseerd bent in daytraden, is Bitvavo hier zeker een goede optie voor. De combinatie van een gebruiksvriendelijke interface en de lage transactiekosten maar het een zeer interessant platform voor daytrading.

  Mogelijkheid tot crypto staking

  Bij Bitvavo heb je de mogelijkheid om je crypto coins te staken. Dit betekent dat je je crypto kunt vergrendelen en ze kunt laten werken voor jou. Bij staking worden je crypto coins uitgeleend aan een derde partij, waardoor je rente kunt verdienen op je investering.

  Het uitlenen van je crypto coins klinkt als een riskante investering maar dat is het echter niet. De coins blijven altijd op jouw account staan en je kan ze op elk moment opnemen of verkopen wanneer je dat zelf wil.

  Dit kan een aantrekkelijke optie zijn als je op zoek bent naar een hoger rendement op je investeringen. Staking is vooral interessant voor blockchain-netwerken die gebruikmaken van het ‘proof-of-stake’ consensusmechanisme. Het is dus niet met elke crypto coin mogelijk om deze in te zetten voor staking.

  Door deel te nemen aan staking draag je actief bij aan het valideren van transacties op deze blockchain. Bij Bitvavo kun je profiteren van beloningspercentages tot wel 15% en het exacte rendement varieert per coin.

  Geavanceerde interface voor ervaren traders

  Bitvavo biedt een geavanceerde interface speciaal voor ervaren traders. Deze geavanceerde interface is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van ervaren handelaren op het platform.

  Met geavanceerde tools en functies kunnen ervaren traders profiteren van meer gedetailleerde marktoverzichten en geavanceerde grafieken om analyses te maken. Bovendien kunnen ze gebruik maken van complexere order types, zoals take profit en stop-loss orders.

  De geavanceerde interface stelt ervaren traders in staat om hun handelsstrategieën naar een hoger niveau te tillen. Het gebruik van de geavanceerde interface vereist echter wel een bepaald niveau van kennis en ervaring in crypto trading.

  Bitvavo review: Geavanceerde interface
  Geavanceerde interface Bitvavo met ingetekende Opwaartse Driehoek patroon

  Als je deze kennis nog niet hebt, maar wel graag zou willen krijgen dan is het verstandig om hiervoor een crypto cursus te volgen. Mijn persoonlijke favoriet hiervoor is Money Mastery van AllesOverCrypto. In deze cursus leer je vanaf de basis wat crypto precies is, hoe het werkt en hoe je er geld mee kan verdienen.

  De cursus is op een makkelijke manier opgezet zodat iedereen het kan begrijpen en op zijn eigen tempo kan volgen. Mocht je interesse hebben op te starten met crypto dan is nú het moment om met Money Mastery te starten. Tot het einde van 2023 kan je hier namelijk nog mee starten voor slechts €1.

  Eerste €10.000 gratis handelen

  Bij Bitvavo kun je profiteren van een geweldige promotie – je eerste €10.000 handelen zonder kosten! Dit betekent dat je geen transactiekosten hoeft te betalen voor het kopen en verkopen van Bitcoin of andere crypto coins, waardoor je extra geld kunt besparen. De kosten die je hierdoor niet hoeft te maken zullen je winst vergroten.

  Deze promotie is nog tot het einde van 2023 geldig, dus zorg ervoor dat je er gebruik van maakt. Het is een fantastische kans om gratis te handelen en te ervaren wat Bitvavo te bieden heeft.

  Waar wacht je nog op?


  Bitvavo review: Nadelen

  Natuurlijk heeft elke crypto exchanges naast zijn voordelen ook een aantal nadelen. Dit hoeft niet direct een probleem op te leveren, maar het is wel belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het maken van de juiste beslissing.

  Voor beginnende crypto handelaren zullen deze nadelen weinig invloed hebben. Naarmate je meer ervaring krijgt en met grotere bedragen gaat werken, wil je misschien opzoek gaan naar een uitgebreidere exchange die meer gericht is op ervaren handelaren. In dat geval is ByBit een erg goede optie. Later in deze review zal ik wat punten van Bitvavo en ByBit naast elkaar zetten.

  Geen futures trading

  Op het Bitvavo-platform is er helaas geen optie om futures trading uit te voeren. Futures trading betekend dat je speculeert op de prijs van een bepaalde crypto coin. Hierbij krijg je de coins dus nooit echt zelf in bezit en kan je ze dus ook niet van de crypto exchange afhalen. Voor beginnende handelaren wordt niet aangeraden om gebruik te maken van futures trading, dus zal het ontbreken van deze functie geen probleem zijn.

  Daarnaast biedt Bitvavo ook geen mogelijkheid voor margin trading, waarbij je met geleend geld kunt handelen. Dit zorgt ervoor dat je trades kan openen met een hefboom, wat ervoor zorgt dat je winsten maar ook je verliezen groter zullen worden. Een investering van 100 dollar met een hefboom van x5 wil dus eigenlijk zeggen dat met 500 dollar handelt, waarvan 400 dollar geleend is.

  Voor handelaren die geïnteresseerd zijn in futures of margin trading, zullen ze elders moeten zoeken naar een platform dat deze functies wel aanbiedt. ByBit is hiervoor een zeer geschikte crypto exchange. Zij bieden naast futures en margin trading nog tal van andere functies aan, waaronder scaled orders en copy trading.

  Bitvavo richt zich voornamelijk op spot trading, waarbij je direct cryptovaluta kunt kopen en verkopen tegen de huidige marktprijs en de coins ook daadwerkelijk in je bezit krijgt om op te nemen.

  Handelsvolume soms laag voor kleine crypto coins

  Bitvavo is een crypto exchange die voornamelijk in Nederland en België gebruikt wordt. Dit kan er soms voor zorgen dat het handelsvolume voor kleine crypto coins vrij laag kan zijn. Dit kan ervoor zorgen dat de prijs flinke schommelingen ervaart door slechts kleine koop of verkoop orders.

  Voor handelaren die zich vooral richten op de grotere crypto munten als Bitcoin, Ethereum en XRP zal dit echter geen problemen opleveren. Doe dus goed onderzoek naar een crypto coin voordat je hier zomaar geld in gaat steken.

  Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je specifiek geïnteresseerd bent in het handelen met kleine crypto coins.


  Bitvavo review: Het aanbod

  Door de jaren heen is Bitvavo altijd opzoek geweest naar goede betrouwbare crypto coins om toe te voegen aan het platform. In de eerste jaren waren het vooral de grotere en bekendere coins zoals Bitcoin en Ethereum. Vooral vanaf 2021 is Bitvavo flink aan de weg aan het timmeren als het gaat om de uitbreiding van hun aanbod.

  Daarnaast is het staken van diverse crypto coins erg makkelijk bij Bitvavo. Dit maakt het vooral voor beginnende handelaren een fijn platform om te beginnen met crypto staking. Er hoeven namelijk geen moeilijke handelingen te worden uitgevoerd of keuzes te worden gemaakt tussen verschillende staking pools.

  Groot assortiment aan crypto coins

  Bitvavo biedt een groot assortiment aan crypto coins waaruit je kunt kiezen. Je vindt er niet alleen de populaire coins zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook meer dan 200 altcoins om uit te kiezen.

  Of je nu op zoek bent naar de bekende cryptocurrencies of juist geïnteresseerd bent in de nieuwere en minder bekende projecten, Bitvavo heeft voor ieder wat wils. Zo kun je diversifiëren en investeren in verschillende coins, afhankelijk van jouw investeringsstrategie en risicomanagement.

  Met het brede scala aan crypto coins bij Bitvavo ben je goed uitgerust om te starten met jouw crypto avontuur.

  Aanbod crypto coins Bitvavo
  Een deel van het aanbod van Bitvavo met het meeste volume
  Staking beloningen bij Bitvavo
  Staking (links) en Lending (rechts) beloningen
  op het moment van schrijven

  Staking van diverse crypto coins erg makkelijk

  Bij Bitvavo is het erg gemakkelijk om diverse crypto coins te staken. Staking biedt de mogelijkheid om rente te verdienen op je crypto. Bitvavo heeft meer dan 30 crypto coins beschikbaar om te staken, waarbij je rente beloningen tot wel 15% kunt ontvangen.

  Wat staking bij Bitvavo zo makkelijk maakt tegenover sommige andere crypto exchanges, is dat je staking slecht éénmalig hoeft te activeren. Zodra je staking hebt aangezet zullen alle coins die je in te toekomst gaat kopen ook automatisch gebruikt worden voor staking, mits ze hiervoor in aanmerking komen.

  Het is dus niet nodig om bijvoorbeeld elke week of elke maand opnieuw je coins in te zetten voor staking. Dit zorgt ervoor dat je altijd een constante instroom zal hebben van gratis crypto coins, zonder hier naar om te hoeven kijken.

  Dus of je nu geïnteresseerd bent in Bitcoin, Ethereum of andere populaire coins, bij Bitvavo kun je eenvoudig beginnen met het verdienen van rente op je investeringen.


  Bitvavo review: Gebruiksvriendelijkheid

  Als je net begint aan je reis door de cryptowereld, kan het allemaal vrij ingewikkeld lijken en overweldigend overkomen. Het is dan fijn om gebruik te kunnen maken van een gebruiksvriendelijk platform.

  Bitvavo is hiervoor een zeer geschikte keuze. Na de makkelijke aanmeldprocedure kan je direct geld storten via iDeal en binnen 5 minuten starten met de handel in crypto. Dit kan niet alleen via de website, maar ook via de gebruiksvriendelijke mobiele app via de App Store en Play Store.

  Eenvoudige aanmeldprocedure

  De aanmeldprocedure is erg eenvoudig en binnen 5 minuten kan je al starten met het kopen van je eerste crypto coins. Om je aan te melden hoef je alleen je gegevens in te vullen en een foto van je paspoort of ID toe te voegen. In de meeste gevallen zal dit binnen een paar minuten goedgekeurd worden.

  Als dit niet het geval is, lees dan goed de vereisten die nodig zijn voor de foto de het identiteitsbewijs.

  Door je aan te melden via deze link kan je gebruik maken van de actie om je eerste €10.000 gratis te handelen.

  Geld storten via iDeal

  Nadat je account is goedgekeurd, zal er eerst geld op je account gestort moeten worden voordat je crypto kan gaan kopen. Dit kan onder andere via iDeal, SEPA of PayPal.

  Veel mensen kiezen toch vaak voor iDeal, omdat deze optie gratis is en het geld vrijwel direct op je account staat. Let hierbij wel op dat de bankrekening die je hiervoor gebruikt op dezelfde naam staat als het identiteitsbewijs die je hebt gebruikt om je account van Bitvavo aan te maken. Als dit niet op dezelfde naam staat zal de storting worden afgekeurd en word het geld binnen een paar dagen teruggestort op je bankrekening.

  Het storten van geld via PayPal kost 2% van extra en bij een storting via SEPA duurt vaak 1-3 werkdagen voordat het geld op je account staat. Deze opties zijn dus wel beschikbaar, maar voor mij is iDeal toch de beste keuze om geld te storten op je Bitvavo account.

  Het makkelijkste platform voor beginners

  Bitvavo profileert zich als het makkelijkste platform voor beginners in Nederland. Ik kan bevestigen dat dit waar is. Het platform is gebruiksvriendelijk en intuïtief, ideaal voor mensen zonder ervaring in het handelen in crypto.

  De aanmeldprocedure is eenvoudig en het aanmelden duurt slechts enkele minuten. Daarnaast biedt Bitvavo een duidelijke interface en een handig dashboard waar je al je transacties kunt bijhouden.

  Of je nu nieuw bent in de wereld van cryptocurrency of al wat ervaring hebt, Bitvavo is een geweldige keuze om mee te beginnen.

  Mogelijkheid tot gebruik van app

  Met de Bitvavo app heb je de mogelijkheid om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te handelen in cryptocurrencies. Deze app is speciaal ontworpen om het handelen zo toegankelijk mogelijk te maken, zelfs voor beginners.

  Met slechts een paar klikken kun je crypto kopen, verkopen en beheren, allemaal vanuit het gemak van je mobiele telefoon. Of je nu onderweg bent of gewoon liever handelt via je telefoon, de Bitvavo app biedt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de wereld van cryptocurrencies.

  Ook via de app is het mogelijk om candlestick grafieken te bekijken en limit orders te plaatsen. De prijsgrafieken zijn echter wel wat minder uitgebreid dan op de web versie van Bitvavo. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om patronen in te tekenen of de grafiek verder uit te zoomen dan de standaard weergave.

  De mobiele app van Bitvavo is dus erg makkelijk te gebruiken als je onderweg bent, of net even niet achter een computer zit.

  Mobiele app Bitvavo

  Duidelijk overzicht van het aanbod van Bitvavo

  Mobiele app Bitvavo

  Gemakkelijk geld storten of crypto kopen en verkopen

  Mobiele app Bitvavo

  Een handig overzicht van je eigen portfolio

  Toegankelijke klantenservice

  De klantenservice van Bitvavo is altijd beschikbaar om gebruikers te helpen met eventuele vragen of problemen. Persoonlijk heb ik gemerkt dat de klantenservice van Bitvavo zeer toegankelijk is en snel reageert op mijn vragen.

  Een groot voordeel van Bitvavo is dat de klantenservice volledig Nederlands is. Je hoeft eventuele problemen waar je tegenaan zou lopen dus niet in het Engels te verwoorden, wat voor verwarring of miscommunicatie kan voorkomen.

  Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met crypto, je kunt erop vertrouwen dat het Bitvavo-team klaarstaat om je te ondersteunen.


  Bitvavo review: Kosten en fees

  Bitvavo hanteert lage transactiekosten, waardoor je voordelig kunt handelen in crypto. Bovendien zijn stortingen en opnames van euro’s via iDeal volledig gratis. Daarnaast kun je bij Bitvavo rente verdienen over je crypto door middel van staking.

  Ook voor daytrading is het erg fijn om lage transactiekosten te hebben. Door het hoge aantal transacties dat hierbij plaatsvindt is het fijn om geld te kunnen besparen op de transactiekosten.

  Lage transactiekosten

  Bitvavo staat bekend om zijn lage transactiekosten. Dit is een van de grootste voordelen van het gebruik van deze crypto exchange. Lage transactiekosten betekenen dat je meer winst kunt maken bij het handelen in crypto.

  Bij Bitvavo worden de transactiekosten bepaald op basis van je handelsvolume, hoe meer je handelt, hoe lager de kosten worden. Dit maakt Bitvavo een aantrekkelijke keuze voor zowel beginnende als ervaren traders.

  Het is belangrijk om te onthouden dat de transactiekosten op Bitvavo soms kunnen veranderen, dus het is altijd goed om hier rekening mee te houden tijdens het handelen. De veranderingen zullen echter nooit zo groot zijn dat het je hele strategie om zal gooien.

  Transactiekosten bij Bitvavo

  Je kan op elk moment de transactiekosten van Bitvavo terugvinden via deze link.

  Gratis storten en opnemen van euro’s

  Bij Bitvavo kun je gratis euro’s storten en opnemen via iDeal. Of je nu geld wilt toevoegen aan je account of je winsten wilt uitbetalen, er worden geen kosten in rekening gebracht voor het verwerken van eurotransacties.

  Dit maakt het gemakkelijk en voordelig om geld te beheren op het platform. Je kunt gebruik maken van betaalmethoden zoals Bancontact, iDeal en SEPA zonder extra kosten.

  Houd er echter rekening mee dat er wel kosten verbonden kunnen zijn aan handels- en betaalmethodes op Bitvavo, dus zorg ervoor dat je de tarieven controleert voordat je transacties uitvoert.

  Rente over je crypto met staking

  Bij Bitvavo kun je rente verdienen over je crypto door middel van staking. Dit betekent dat je beloningen kunt verdienen op een selectie van crypto coins, met rentepercentages tot wel 15%.

  Ze bieden staking aan voor ruim 30 verschillende assets, waarbij rentebeloningen kunnen oplopen tot 15%. Door gebruik te maken van staking bij Bitvavo kun je een hoger rendement behalen met je crypto investeringen.

  Bovendien biedt Bitvavo ook de mogelijkheid om crypto uit te lenen aan andere gebruikers. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat zij er vandoor zullen gaan met jouw coins. Je kan ze op elk gewenst moment weer opnemen en verkopen wanneer jij dat wil.


  Bitvavo review: Veiligheid en betrouwbaarheid

  Bij Bitvavo staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Sinds te oprichting hebben ze erg weinig problemen ervaren op het gebied van veiligheid. Dit zullen ze ook altijd blijven verbeteren en opzoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om de investeringen van gebruikers nog beter te beveiligen.

  Ontdek hoe ze jouw crypto coins veilig opslaan en welke geavanceerde beveiligingsmaatregelen er genomen worden.

  Gebruik van cold storage voor crypto coins

  Bitvavo biedt een veilige oplossing voor het opslaan van crypto coins door middel van cold storage. Met cold storage worden de cryptomunten en tokens offline opgeslagen op hardware wallets, weg van het internet.

  Dit vermindert het risico op hacking en diefstal. Bitvavo maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je crypto coins veilig zijn. Door cold storage te gebruiken, biedt Bitvavo extra bescherming voor jouw crypto investeringen.

  Je kunt erop vertrouwen dat je coins veilig zijn opgeslagen bij deze betrouwbare Nederlandse crypto exchange.

  Geavanceerde beveiligingsmaatregelen

  Bij Bitvavo worden geavanceerde beveiligingsmaatregelen genomen om de veiligheid en betrouwbaarheid van het platform te waarborgen. Ze hebben specifieke maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat al je crypto coins veilig zijn.

  Zo kan je het inloggen extra beveiligen door gebruik te maken van twee factor authenticatie (2FA). Hierbij dien je een extra code in te voeren die beschikbaar is via je mobiele telefoon. Deze code veranderd elke 30 seconden, waardoor hackers niet kunnen inloggen op jouw account.

  Bovendien moet elke apparaat waarmee je inlogt op je Bitvavo account worden goedgekeurd via het door jouw ingestelde e-mail adres. Een apparaat dat niet is goedgekeurd zal ook niet kunnen inloggen op het account.

  Daarnaast kan je een opnameslot op je account zetten. Dit blokkeert elke opnamen van het account naar een ander account of crypto exchange. Het opnameslot kan alleen worden uitgeschakeld door €1 euro op je account te storten. Zo kunnen hackers nooit jouw crypto investeringen verplaatsen als ze toch nog toegang weten te krijgen tot je account, wat dus al bijna onmogelijk is.

  Ten slotte kan je een anti-phishing code toevoegen aan e-mails die je van Bitvavo ontvangt. Als je een e-mail ontvangt waarbij deze code niet zichtbaar is, dan weet je dat het om een neppe phishing mail gaat. Verwijder deze mail dan direct en klik op geen enkele link om te voorkomen dat criminelen toegang krijgen tot je crypto investeringen.

  Je geld is verzekerd bij Bitvavo

  Bovendien is Bitvavo de eerste verzekerde crypto exchange in Nederland, wat betekent dat je geld verzekerd is. Dit maakt Bitvavo een betrouwbare keuze voor het kopen van crypto.

  Mijn geld is veilig en verzekerd bij Bitvavo. Dit geeft mij gemoedsrust bij het handelen in crypto. Bitvavo biedt een gratis accountgarantie en verzekerde opslag voor mijn digitale valuta.

  Als er onverhoopt iets misgaat, weet ik dat mijn geld beschermd is. Dit is een belangrijk aspect waar ik veel waarde aan hecht bij het kiezen van een crypto exchange.


  Bitvavo review: Handleiding voor het kopen van crypto bij Bitvavo

  Om crypto te kopen bij Bitvavo, dien je eerst een account aan te maken en je identiteit te verifiëren. Vervolgens kun je euro’s storten op je account en kun je crypto aankopen via de basis of de geavanceerde interface.

  Registreren en verifiëren van account

  Om te beginnen met handelen op Bitvavo, moet je een account registreren en verifiëren. Dit proces is eenvoudig en veilig. Je hoeft alleen maar enkele basisgegevens in te voeren, zoals je naam, e-mailadres en wachtwoord.

  Vervolgens ontvang je een verificatielink via e-mail om je account te activeren. Nadat je je account hebt geactiveerd, moet je je identiteit verifiëren door een geldig identiteitsbewijs te uploaden.

  Dit zorgt ervoor dat Bitvavo voldoet aan de wettelijke vereisten voor het voorkomen van fraude en het beschermen van gebruikers. Zodra je account is geverifieerd, kun je geld storten en beginnen met handelen in meer dan 200 digitale valuta op Bitvavo.

  Storten van euro’s naar account

  Om euro’s naar je Bitvavo-account te storten, kun je gebruikmaken van iDeal. Met iDeal kun je direct geld overmaken vanaf je persoonlijke bankrekening naar je Bitvavo rekening, zodat je meteen aan de slag kunt met het kopen en verkopen van crypto.

  Dit is een snelle en veilige manier om euro tegoeden toe te voegen aan je account, zodat je kunt profiteren van de vele mogelijkheden die Bitvavo biedt als de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.

  Aankopen van crypto via basis of geavanceerde interface

  Het kopen van crypto op Bitvavo is eenvoudig. Nadat je een account hebt aangemaakt en geld hebt gestort, kun je via de basisinterface gemakkelijk cryptovaluta kopen. Voor ervaren traders biedt Bitvavo ook een geavanceerde interface met meerdere ordertypes, zodat je kunt handelen met gevorderde strategieën.

  Of je nu nieuw bent in de wereld van crypto of al wat meer ervaring hebt, Bitvavo heeft een interface die bij jou past.


  Bitvavo review: Handleiding voor het verkopen en uitbetalen van crypto bij Bitvavo

  Wil je weten hoe je crypto kunt verkopen en uitbetalen bij Bitvavo? Lees dan verder voor een handleiding die je stap voor stap door het proces leidt.

  Verkopen van crypto voor euro’s

  Bij Bitvavo kun je gemakkelijk je crypto verkopen en euro’s ontvangen. Hiervoor log je in op je account en navigeer je naar de gewenste cryptovaluta die je wilt verkopen. Volg de aangegeven stappen om de verkoop te voltooien.

  Bitvavo zorgt voor een veilig en betrouwbaar proces, zodat je met vertrouwen je digitale valuta kunt omzetten in euro’s. Met lage transactiekosten en een eenvoudige interface is het verkopen van crypto voor euro’s bij Bitvavo snel en gemakkelijk.

  Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om je crypto om te zetten in euro’s bij Bitvavo.

  Opnemen van euro’s naar je bankrekening

  Ik zal je laten zien hoe je gemakkelijk euro’s kunt opnemen van je Bitvavo-account naar je bankrekening. Volg deze eenvoudige stappen en binnen no-time kun je genieten van je verdiende winst.

  Eerst moet je inloggen op je Bitvavo-account en naar het ‘Dashboard’ gedeelte gaan. Kies vervolgens de optie ‘Opnemen’, voer het bedrag in dat je wilt opnemen en klik op ‘Doorgaan’.

  Vervolgens selecteer je de juiste bankrekening waarnaar je het geld wilt overboeken en volg je de instructies om de transactie te voltooien. Het geld zal binnen enkele werkdagen op je bankrekening verschijnen.

  Opnemen van crypto naar externe wallet of exchange

  Bij Bitvavo heb je de mogelijkheid om je crypto op te nemen naar een externe wallet of exchange. Dit kan handig zijn als je je cryptocurrencies wilt opslaan in een persoonlijke hardware wallet, zoals Ledger of Trezor.

  Je moet echter wel eerst het externe adres aan je adresboek toevoegen en laten verifiëren voordat je de opname kunt uitvoeren. Bitvavo ondersteunt ook het opnemen van crypto naar andere crypto exchanges, zodat je gemakkelijk kunt handelen op verschillende platforms.


  Bitvavo review: Je eerste €10. 000 gratis handelen!

  Bij Bitvavo krijg je de mogelijkheid om je eerste €10.000 gratis te handelen! Je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding en beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies zonder transactiekosten.

  Wat kun je doen met €10.000 gratis handelen bij Bitvavo?

  – Je kunt verschillende crypto coins kopen en verkopen zonder extra kosten.

  – Je kunt experimenteren met verschillende handelsstrategieën zonder financieel risico.

  – Je kunt de markt verkennen en nieuwe coins uitproberen zonder dat het je geld kost.

  Dit is een fantastische kans om kennis te maken met de wereld van cryptocurrencies en te ervaren hoe het is om te handelen op een betrouwbare exchange zoals Bitvavo. Grijp deze kans en begin vandaag nog met handelen!

  Let op: Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe gebruikers van Bitvavo. Zorg ervoor dat je je snel registreert om te profiteren van deze geweldige deal.


  Bitvavo review: Bitvavo of ByBit

  Bitvavo en ByBit zijn beide goede en betrouwbare crypto exchanges, maar er zijn een paar belangrijke verschillen tussen de twee. Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden:

  – Bitvavo is de grootste crypto exchange in Nederland, terwijl ByBit wereldwijd populair is.

  – Bitvavo biedt meer dan 200 crypto coins aan om te kopen, verkopen en op te slaan, terwijl ByBit zich voornamelijk richt op futures trading.

  – Bitvavo staat bekend om zijn lage transactiekosten en gebruiksgemak, terwijl ByBit bekend staat om zijn geavanceerde handelsmogelijkheden en hoge liquiditeit.

  – Bitvavo is volledig Nederlands en wordt gereguleerd door Nederlandse instanties, terwijl ByBit gevestigd is in Dubai.

  – Beide platforms hebben positieve consumentenreviews, maar het uiteindelijke besluit tussen Bitvavo en ByBit hangt af van je individuele behoeften en voorkeuren.

  Het is belangrijk om goed onderzoek te doen en de verschillende functies en voorwaarden van beide crypto exchanges te vergelijken voordat je een beslissing neemt.


  Bitvavo review conclusie: Betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto exchange

  De conclusie van deze uitgebreide Bitvavo review is dat Bitvavo een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto exchange is. Met lage transactiekosten, een groot assortiment aan crypto coins en een eenvoudige interface, maakt Bitvavo het kopen, verkopen en bewaren van crypto gemakkelijk en toegankelijk voor zowel beginners als ervaren handelaren.

  Of je nu op zoek bent naar een platform om te daytraden, te staken of gewoon je eerste crypto coins te kopen, Bitvavo biedt een veilige en betrouwbare optie in Nederland. Ontdek de voordelen van Bitvavo in deze uitgebreide review en begin vandaag nog met handelen!

  Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.