Crypto Mastery AllesOverCrypto – Review en Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Dit is een oud product en niet meer los te verkrijgen. In plaats daarvan is het onderdeel van Money Mastery

Crypto Mastery productafbeelding

Steeds vaker komt de term passief inkomen op allerlei verschillende plaatsen voorbij. Op Facebook, Instagram en YouTube heeft iedereen het over geld verdienen terwijl je slaapt. En wie wil dat nou niet? Het is alleen niet zo makkelijk als het lijkt en daarvoor is Crypto Mastery van AllesOverCrypto in het leven geroepen.

De crypto wereld biedt ons tal van mogelijkheden om geld te verdienen. De ene manier vereist meer tijd en ervaring dan de andere. Maar één ding staat vast, om een passief inkomen op te bouwen met crypto zal je er toch echt eerst hard voor moeten werken. Als je denkt dat een passief inkomen betekend dat je er niks voor hoeft te doen, dan zal ik je maar direct uit die droom helpen.

  Hoe kan je passief geld verdienen met crypto?

  De bekendste en meest gebruikte manier om geld te verdienen met crypto is het actief handelen. Hiervoor heb je echter wel de juiste kennis nodig, of mensen die de kennis hebben en hun trades graag met jou delen. Mocht je daarnaar opzoek zijn dan raad ik je aan om dit artikel eens te lezen. Ook is het mogelijk om te investeren voor de langere termijn. Door de DCA-Methode te gebruiken kan je hier ook zeker een mooie cent mee verdienen.

  Naast bovenstaande methodes zijn er nog tal van andere manieren om geld te verdienen met crypto. Denk hierbij aan rente krijgen om je cryptomunten (staking), het uitlenen van munten, airdrops en yield farms. Ook kan het veel geld opleveren door een bepaalde trend te volgen zoals DeFi of NFT’s.

  Om erachter te komen waar de grootste kansen liggen op de cryptomarkt is veel onderzoek en ervaring nodig. Als je dit als beginner allemaal zelf moet gaan doen, dan zul je waarschijnlijk heel veel tijd kwijt zijn en alsnog de beste kansen laten liggen. Het is dus een stuk makkelijker om het onderzoek aan anderen over te laten.

  In Crypto Mastery is dit precies wat de expert voor je doet. Door jarenlange ervaring in de cryptowereld weet hij precies waar hij moet zoeken en zal daardoor een mooie kans snel herkennen. Deze informatie deelt hij maar al te graag met de leden van Crypto Mastery, zodat iedereen ervan mee kan profiteren. Op die manier laat je dus nooit meer een kans liggen, maar bespaar je jezelf wel een hoop tijd en kopzorgen.

  Wat is Crypto Mastery?

  Net als de langer bestaande dienst, Crypto Signals, bestaat ook Crypto Mastery voornamelijk uit signalen. Bij Crypto Signals gaat het voornamelijk om het actief traden en zijn de signalen gericht op patronen en trends die te vinden zijn op de grafieken. De signalen van Crypto Mastery zijn echter heel anders. Hierbij gaat het om signalen voor aankomende airdrops, nieuwe hypes en IDO’s of mooie kansen op het gebied van NFT’s, yield farms of DeFi.

  Signalen van Martijn Houttuin

  Martijn Houttuin is de expert op dit gebied en je zal ook van hem de signalen ontvangen als je gaat starten met Crypto Mastery. Door zijn jarenlange ervaring op dit gebied weet hier precies waar hij naar opzoek is.

  Op het moment dat hij een mooie kans gevonden heeft zal hij dit delen via de Discord groep waar je in terecht zal komen bij het aanschaffen van Crypto Mastery. Om het overzichtelijk en duidelijk te houden zullen deze signalen altijd dezelfde opbouw hebben. Hierbij is het instapmoment belangrijk, maar net zo belangrijk is het uitstapmoment. Martijn zal dus ook het uitstapmoment delen van de lopende signalen, zodat je zoveel mogelijk winst kan maken.

  Termen als ‘yield farms’, ‘IDO’ en ‘airdrops’ kunnen zeker voor beginners direct zorgen voor stress. Niks om je zorgen over te maken. Naast de signalen worden er ook video’s gemaakt waarin alle termen aan bod komen en kan je stap-voor-stap zien wat je moet doen. Naast de algemene video’s zullen ook veel signalen een video mee krijgen zodat je precies kan zien hoe het werkt.

  Exclusieve livestreams

  Online video's

  Het volgen van de trade signalen van Crypto Signals vereist weinig kennis en is eigenlijk voor iedereen wel te doen. Voor de Crypto Mastery signalen is vaak wat meer kennis nodig van de bepaalde onderwerpen. Om het voor iedereen mogelijk te maken om het te kunnen volgen worden er regelmatig livestreams gegeven.

  Dit kunnen algemene livestreams zijn over bijvoorbeeld yield farms. Ook zal het regelmatig voorkomen dat bij een bepaald signaal een aparte livestream wordt gegeven. Tijdens deze livestream is er dan ruimte om vragen te stellen als iets niet helemaal duidelijk is. Op die manier kan iedereen de signalen volgen en er zelf ook van profiteren.

  Door antwoord te krijgen op je eigen vragen verdien je hier dus niet alleen geld mee, maar vergroot je ook nog je eigen kennis over de cryptowereld. Deze livestreams zijn exclusief voor leden, dus alleen met een Crypto Mastery abonnement kan je deze livestreams bekijken.

  Ondersteunende video’s

  Zoals al eerder gemeld krijg je ook toegang tot ook groot aantal ondersteunende video’s. Deze video’s zijn een extra aanvulling exclusief voor de Crypto Mastery leden. Ze zijn dus niet te verwarren met de video’s van de Crypto Masterclass. Ze bevatten hun eigen unieke content over onderwerpen als:

  Om de signalen van Crypto Mastery te kunnen volgen heb je enige kennis nodig. Door het volgen van deze video’s zul je de kennis krijgen die hiervoor nodig is. Ze zullen te zien zijn via YouTube, maar alleen te bekijken voor Crypto Mastery abonnees dus ze blijven exclusief voor leden.

  Community

  Bij het aanschaffen van Crypto Mastery kom je in een Discord groep terecht. Hierin zullen alle signalen van Martijn geplaatst worden, maar dat is nog niet alles! In deze groep zit je samen met honderden andere leden die net als jij een passief inkomen willen verdienen met crypto.

  Het is natuurlijk niet verplicht om iets bij te dragen aan deze community. Als je ervoor kiest om alleen de signalen te volgen en het daar verder bij te laten is dat ook helemaal prima. Maar mocht je wat meer connectie willen met gelijkgestemden dan kan je met de andere leden discussiëren, meningen en ervaringen delen of gewoon gezellig kletsen.

  Op die manier leer je dus niet alleen van de signalen die je van Martijn krijgt, maar kan je ook veel leren van ervaringen van andere leden en hun blik op bepaalde dingen.

  Wat kost Crypto Mastery?

  Niet geheel onbelangrijk zijn natuurlijk de kosten die verbonden zijn aan Crypto Mastery. Een abonnement kost 47 euro per maand, maar het is ook mogelijk om per jaar te betalen. Dan betaal je 497 euro per jaar, dat is dus een mooie 12% korting! Mocht je toch niet tevreden zijn dan is het abonnement op elk moment opzegbaar.

  Investering

  Ik ben persoonlijk geen voorstander van het kijken naar wat iets kost. Ik kijk veel liever naar wat het je kan opleveren. Denk jij dat je die 47 euro per maand of 497 euro per jaar eruit gaat halen door de Crypto Mastery signalen te volgen? Ik weet het wel zeker! Je kan het dus ook zien als een investering. Als je er meer geld mee verdient dan het kost, dan is de investering het dus zeker waard.

  Door simpelweg de signalen van Martijn precies te kopiëren weet ik zeker dat je de kosten er makkelijk uit gaat halen. Martijn heeft er namelijk jaren over gedaan om alle kennis die hij heeft bij elkaar te verzamelen. Door die jarenlange ervaring weet hij precies waar hij moet zoeken en of het slim is om ergens in te stappen of juist ver weg van te blijven. Hij heeft bijvoorbeeld meegedaan aan de airdrop van het bekende Uniswap. De gratis munten die hij daarmee heeft gekregen zijn vandaag de dag 10.000 dollar waard.

  Om dit allemaal zelf onder de knie te krijgen zul je dus jaren bezig zijn. Met Crypto Mastery wordt deze tijd en moeite je bespaard. De tijd die je daarmee bespaard kan je dus besteden aan familie en vrienden, of andere manieren zoeken om nog meer geld te verdienen. Je kan natuurlijk ook alles wat je leert zelf gaan gebruiken om op zoek te gaan naar unieke kansen in de cryptowereld.

  Conclusie

  Er zijn tal van manieren om geld te verdienen met crypto. Iedereen heeft andere interesses en een bepaalde methode kan voor de één fijn werken en voor de ander juist weer niet. In de Crypto Masterclass leer je de complete basis van de cryptowereld. Met de Crypto Signals erbij als ondersteuning kan je mooi geld verdienen op de actieve cryptomarkt.

  Crypto Mastery is nog een extra aanvulling hierop en is voornamelijk gericht op de passievere kant van de cryptowereld. Nieuwe airdrops en trends zijn vaak van korte duur. Daardoor is het niet mogelijk om deze in de Crypto Masterclass op te nemen, omdat deze cursus niet tijdsgebonden is. De Crypto Mastery signalen krijg je juist precies op het moment dat je ze het liefst wilt hebben.

  Met een Crypto Mastery abonnement zal jij dus nooit meer een nieuwe trend, unieke kans of andere manier van passief inkomen mislopen!

  Ben je na het lezen van deze review geïnteresseerd geraakt in Crypto Mastery? Wacht dan niet langer en meld je snel aan, om vandaag nog een passief inkomen op te gaan bouwen!

  Crypto Mastery

  Dagelijks de laatste trends in de cryptowereld ontvangen?

  Bespaar jezelf een hoop tijd door de signalen van Martijn te volgen, zorg dat je er altijd vroeg bij bent en haal zo het maximale uit je investeringen!

  Meld je aan!

  Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.