Crypto Signals AllesOverCrypto – Review en Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Dit is een oud product en niet meer los te verkrijgen. In plaats daarvan is het onderdeel van Money Mastery

Crypto Signals productafbeelding

Misschien is de cryptowereld en het handelen in cryptomunten helemaal nieuw voor je. Het kan dan erg lastig zijn om te bepalen op welk moment je in en uit een trade moet stappen. Als je zonder de juiste kennis gaat proberen te handelen is de kans groot dat je meer verlies gaat maken dan winst. En je doet is om zo veel mogelijk wist te maken, toch?

De mannen van AllesOverCrypto.nl kunnen je hierbij helpen. Zij hebben een Discord groep opgericht waarin ze meerdere keren per dag signalen sturen. Wat deze groep precies is en hoe de signalen je kunnen helpen lees je in deze Crypto Signals review. Ook zullen mijn eigen ervaringen met dit product aan bod komen.

  Wat zijn crypto signalen?

  Crypto signalen zijn eigenlijk precies wat de naam al doet vermoeden. Je krijgt een signaal met een prijs waarop je een bepaalde cryptomunt het beste kan kopen en verkopen. Deze signalen zijn er natuurlijk op gericht om zo veel mogelijk winst te maken met deze trades.

  Zelf een technische analyse doen om de prijs van in- en uitstappen te bepalen kan lastig en tijdrovend zijn. Als je hier zelf niet de juiste kennis of simpelweg te weinig tijd voor hebt, kunnen andere mensen dit voor je doen. Vervolgens hoef je deze signalen alleen maar te kopiëren om zelf ook mooie winsten te maken.

  Waarom Crypto Signals van AllesOverCrypto.nl?

  Het grootste deel van alle traders maakt verlies. Hier zijn natuurlijk meerdere redenen voor. Als iemand geen duidelijk plan heeft, geen geduld of te weinig ervaring heeft, dan wordt er vaak gehandeld vanuit emotie. Op de cryptomarkt is emotie dan ook met uitstek de grootste boosdoener.

  Om verlies te voorkomen heb je dus veel ervaring en geduld nodig en moet je kunnen handelen zonder je emoties de overhand te laten nemen. Door jarenlange ervaring kunnen de experts van AllesOverCrypto.nl hun emoties volledig buiten spel zetten tijdens het handelen. En hoe mooi zou het zijn als jij ook zou kunnen profiteren van hun ervaring? Het enige dat je dan zelf nog moet hebben is een beetje geduld en vertrouwen in de expertise van deze traders.

  Deze experts zijn 24/7 op zoek naar nieuwe signalen en patronen die mogelijk een mooie trade op kunnen leveren. Zodra ze die hebben gevonden krijg je hiervan een melding op je computer, telefoon of tablet. Vervolgens hoef je deze trade alleen nog over te nemen naar je eigen account en de rest aan de markt over te laten.

  Crypto Signals bestaat uit een gratis en een betaald deel. Het gratis deel geeft enkel wat basisinformatie en heel af ten toe een trade signaal. Dit is voornamelijk bedoelt om mensen kennis te laten maken met Crypto Signals, zonder hier direct voor te hoeven betalen. Om echt actief te kunnen handelen worden er in het gratis gedeelte te weinig signalen gestuurd. Daarnaast is er een betaald deel waar je veel meer kan vinden. Hieronder wordt beschreven wat het betaalde deel allemaal te bieden heeft.

  Trade signals

  Natuurlijk krijg je in het betaalde deel de trade signalen. Meestal zijn dit er meerdere per dag, maar dat is een beetje afhankelijk van de markt op dat moment. De experts zijn 24/7 op zoek naar potentieel mooie trades om met jou te kunnen delen. Door deze signalen simpelweg te volgen hoef je zelf maar een half uurtje per dag bezig te zijn, om toch mooie resultaten te halen.

  Educatie

  Naast de trade signalen is er ook veel educatie materiaal beschikbaar. Door vele video’s en handleidingen kan je zelf de markt leren kennen. In combinatie met veel oefening kan óók jij een expert worden in de cryptomarkt.

  Daarnaast is er elke twee weken een livestream waarin de huidige markt wordt besproken. Verschillende trade signalen worden behandeld om te zien welke succesvol zijn geweest. Door ook te bespreken waarom ze succesvol waren kan je hier zelf erg veel van leren.

  Feedback

  Het is ook mogelijk om zelf een TA in te sturen. De experts zullen hiernaar kijken en meestal binnen 24 uur hun idee hierover geven. Op die manier leer je ook zelf hoe je een goede analyse kan doen en winstgevende trades kan vinden. Daarnaast kan je de experts vragen om een analyse te maken van een bepaalde cryptomunt. Eigenlijk kan je met al je vragen wel bij ze terecht.

  Community

  Als jij je zou aanmelden voor de Crypto Signals, dan ben je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in een community met honderden gelijkgestemden. Naast de signalen van de experts kan je dus ook van andere ‘studenten’ veel leren. Niet alleen onderwerpen in de cryptowereld worden hier besproken. Het is ook een leuke en gezellige groep om te praten over niet-gerelateerde onderwerpen.

  Hoe werkt Crypto Signals?

  Crypto Signals zoeken

  De signalen die je krijgt kunnen in drie groepen worden verdeeld. Per groep werkt de analyse op een andere manier, maar door ze precies over te nemen zit er voor jou geen verschil in.

  Spot trades

  Vaak denken mensen dat er alleen geld te verdienen valt op het moment dat de prijzen stijgen. Echter kan er ook zeker geld verdiend worden als de prijzen aan het zakken zijn. Dit gebeurt namelijk nooit in een rechte lijn naar beneden. De kleinere pieken tussendoor kunnen ook gebruikt worden om geld te verdienen als de grotere trend naar beneden gaat. De meest ervaren traders verdienen vaak juist meer geld in een bear market dan in een bull market.

  Op het moment dat de experts een potentieel winstgevende trade hebben gevonden wordt hier meteen een order op geplaatst. De exacte inkoop- en verkoopprijzen worden gedeeld via Discord. Deze prijzen hoef je zelf alleen maar over te nemen in je eigen account, om vervolgens de orders te plaatsen. Deze signalen zien er als volgt uit:

  • Titel (cryptomunt/paar + timeframe)
  • Technische analyse toelichting (waarom deze trade wordt geplaatst)
  • Entry (inkoopprijs in bitcoin sats of USDT)
  • Stop Loss
  • Targets (verkoopprijzen, dit kunnen er meerdere zijn)
  • Grafiek

  Zodra een trade geplaatst is worden de prijzen gekoppeld aan een bot binnen Discord. Zodra de in- of verkoopprijs gehaald wordt krijgt iedereen van de Discord groep een seintje. Zo mis je nooit het moment om in of uit te stappen. Bij de meeste exchanges kan je een limit order plaatsen om er helemaal zeker van te zijn dat je nooit het inkoop- of verkoopmoment mist.

  Swing trades

  Bovenstaande spot trades zijn bedoeld voor de korte termijn, van een paar dagen tot maximaal 1-2 weken. De swing trades zijn bedoeld voor de wat langere termijn, van een paar weken tot meerdere maanden. Omdat deze langer duren zullen ze vaak ook meer geld opleveren.

  Verder werken ze precies hetzelfde als de spot trades. Het enige verschil hierbij is dat je meer geduld en je emoties goed onder controle moet hebben. Een trade van bijvoorbeeld 2 maanden zal nooit in een rechte lijn omhooggaan. Zolang de grotere trend over de 2 maanden maar omhoog blijft gaan, hoef je niet bang te zijn voor de kleinere dalingen tussendoor.

  On-chain trades

  Als laatste kijken de experts naar on-chain data. Dat wil zeggen dat de analyse gebaseerd wordt op gegevens die op de blockchain staan. Hierbij kijken ze dus helemaal niet naar de prijsgrafieken. Omdat het grootboek van de blockchain volledig openbaar is kan iedereen deze data bekijken en daar zijn eigen analyse op los laten.

  Ze kijken bijvoorbeeld naar hoe groot het aanbod op de markt is, of hoeveel bitcoin er van de beurzen wordt afgehaald en opgeslagen op een cold wallet. Bij een on-chain analyse wordt dus gekeken naar de blockchain data om inzicht te krijgen in factoren die de prijsactie bepalen. Op basis daarvan wordt dan geprobeerd om de komende prijsactie te voorspellen.

  Dit is een stuk technischer en daarmee ook wat moeilijk dan de prijsgrafieken bekijken. Daarom wordt deze methode vaak alleen gebruikt door experts die veel ervaring hebben in de cryptomarkt.

  Wat kost Crypto Signals?

  Zoals eerder vermeld bestaat Crypto Signals uit een gratis deel en een betaald deel. In het gratis deel wordt ongeveer één keer per weer een trade geplaatst. Dit is dus niet echt geschikt om actief mee te handelen. Het is dan ook voornamelijk bedoelt om nieuwkomers een eerste indruk te geven wat Crypto Signals inhoudt.

  In het betaalde gedeelte wordt meerdere keren per dag een trade geplaatst, zolang de markt dat toelaat natuurlijk. Soms is de markt erg volatiel en onvoorspelbaar waardoor het zeer moeilijk is om te voorspellen wat er gaat gebeuren. Dat kan ervoor zorgen dat er wat minder trades geplaatst zullen worden. Daarnaast krijg je dus toegang tot allerlei educatiemateriaal en kom je terecht in de Crypto Signals community.

  Dit abonnement kost slechts 47 euro per maand. Met één succesvolle trade kan je dit bedrag alweer terugverdienen, zonder enorme bedragen in te hoeven leggen. Het is ook mogelijk om direct voor een jaar te betalen. Je betaalt dan 500 euro, wat neer komt op 42 euro per maand. Een leuke korting dus als je weet dat je er lang gebruik van gaat maken.

  Het lidmaatschap kan gemakkelijk betaald worden met iDeal en word daarna elke maand van je rekening afgeschreven. Mocht je niet tevreden zijn dat kan je altijd opzeggen door een mail te sturen naar info@allesovercrypto.nl.

  Conclusie

  Met de Crypto Signals is het erg makkelijk om winstgevende trades te gaan maken. Het enige dat je hoeft te doen is kopiëren wat de experts je laten zien. Zorg dat je een account bij een exchange hebt en dan kan je vandaag nog beginnen met het plaatsen van de eerste trades. Voor het actief handelen maar ik zelf voornamelijk gebruik van FTX.

  Voordat ik Crypto Signals gebruikte vond ik het best lastig om een goede analyse te maken. Vaak resulteerde dit in maar een klein beetje winst of zelfs verlies.

  Nu ik de Crypto Signals gebruik is dit is een heel stuk makkelijker. De trades die ik nu plaats zijn veel succesvoller en leveren me dan ook meer geld op. Ik heb er dus zeker geen spijt van dat ik dit heb aangeschaft en ik zal er nog lang gebruik van blijven maken.

  Vind jij het net als ik best lastig om zelf een goede analyse te maken? Heb je dit wel onder de knie maar heb je geen zin of tijd om hier elke dag uren mee bezig te zijn? Of wil je simpelweg je winsten nog extra vergroten? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de Crypto Signals! Dan kan je vandaag nog je eerste winstgevende trades plaatsen.

  Crypto Signals productafbeelding

  Dagelijks Crypto Signalen ontvangen?

  Spendeer minder tijd aan het maken van een analyse, krijg signalen van experts met jarenlange ervaring en maximaliseer je winsten vandaag nog!

  Meld je aan!

  Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.