EvoVerses AMA 27-05-2022

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Update van de week

De eerste belangrijke mededeling van deze week is dat de AMA’s vanaf nu om de week zullen plaatsvinden. De eerstvolgende AMA zal dus op 10 Juni zijn. Hiermee wil het team ervoor zorgen dat elke AMA waardevolle informatie bevat, zonder dat het vooral herhaling van al bekende informatie wordt. Zodra nieuwe onderdelen van de game uitgerold worden zullen de AMA’s weer elke week plaatsvinden, mits er genoeg nieuwe informatie.

Tussendoor zullen er constant kleinere updates blijven plaatsvinden via Twitter en Discord. Om de community wel levend te houden zullen er andere evenementen georganiseerd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Gartic en Trivia Games in Discord, of de minigames binnen EvoVerses die eraan zitten te komen.

Deze week is verder gewerkt aan de nieuwe whitepaper en roadmap. Er zijn nieuwe punten toegevoegd, met daarbij events die gehouden gaan worden bij het behalen van belangrijke mijlpalen. De verbinding tussen de PVP-game, de blockchain en de servers van EvoVerses is getest en er zijn nieuwe animaties toegevoegd voor verschillende aanvallen. De aanvallen zullen krachtiger worden en er ook krachtiger uitzien naarmate de Evo een hoger level bereikt. Dit geeft dus nog een extra reden om het level van je Evo’s te verhogen.

Daarnaast laat Alevo weten dat er een connectie zal zijn tussen EvoVerses, Discord en Twitter. Je level in de Discord server bijvoorbeeld en verschillende evenementen zullen invloed hebben op de game. EvoVerses streeft ernaar om een grote community op te bouwen van gamers en crypto gebruikers en daar is dit een belangrijk onderdeel van. De evenementen die in de toekomst plaatsvinden zullen een grote impact hebben op de ontwikkeling van de game. Daar wil je dus zeker bij zijn!

Evoverses investor and manager
De nieuwe Manager is te vinden naast de Investor, die al bekend is

De main developer is druk bezig met de nieuwe NPC voor vEVO, de vested token die investeerders van de private sale hebben gekregen. Deze NPC zal in de toekomst ook gebruikt gaan worden voor de cEVO, de compensatie token die wordt uitgegeven aan iedereen die problemen heeft ondervonden aan de oude farming contracten. Het contract voor cEVO is zo in elkaar gezet dat het ook in de toekomst gebruikt kan worden als een soort beloning, zonder direct voor inflatie van de EVO-token te zorgen door een grote dump. Inmiddels is deze NPC beschikbaar in de beta website en kunnen de investeerders van de private sale hun vEVO die al vrij is gekomen omzetten in EVO-tokens.

Inmiddels heeft het team het besef gekregen dat het geen zin heeft op timeframes te delen voor bepaalde updates. Hierdoor kan de community alleen maar teleurgesteld worden als dingen niet op tijd klaar zijn, en dat willen ze voorkomen. In plaats daarvan zullen updates gedeeld worden op het moment dat er iets te melden is. Het is namelijk al moeilijk genoeg in een bear market, zoals we nu in zitten.

Hebben shiny Evo’s extra voordelen, naast dat ze er anders uitzien?

Nee, ze zullen niet sterken zijn dan een normale Evo. De kans is wel groter om een shiny egg te krijgen door te breeden met shiny Evo’s. En de game geschiedenis heeft laten zien dat mensen altijd extra geld willen betalen voor iets dat er anders uit ziet dan de rest. Het ‘shiny’ aspect is echter niet het enige speciale dat een Evo kan hebben. Het is nog maar het topje van de ijsberg, meer hierover moeten we ontdekken door het spelen van de game.

Hebben Evo’s stamina, of kan je ze gebruiken zonder beperkingen?

Evo’s zullen een limiet hebben op de frequentie hoe vaak ze kunnen werken. Zonder deze limieten zou de economie flink beschadigd kunnen raken, door een veel te grote toestroom van EVO-tokens. Bij battles zit dit echter heel anders. Een ranked battle zorgt er niet voor dat er nieuwe EVO-tokens op de markt komen, omdat de prijs bepaald wordt door de inleg van beide spelers. Deze battles kunnen dus gehouden worden zonder beperking, tot je EVO-tokens op zijn. De battles die plaatsvinden tijdens toernooien zullen wel een limiet hebben, omdat hierbij nieuwe tokens op de markt gebracht worden.

Hoe gaat het team in de toekomst, slecht nieuws op een betere manier communiceren?

De communicatie tussen het team en de community is al een stuk beter dan hoe het was. In de toekomst gaan ze zorgen dat het zo snel mogelijk bekend wordt gemaakt aan de community, als het nodig is. Alle toekomstige mededelingen zullen door meerdere mensen gecontroleerd worden, voordat ze gedeeld worden met de community zodat iedereen van het team op dezelfde lijn zit. De laatste tijd is er veel tijd en aandacht besteed aan het verbeteren van het team en vooral ook de communicatie binnen het team. In de nieuwe whitepaper zal een stukje over elk teamlid geplaatst worden.

Komt er een referral system om de community verder te laten groeien?

Veel projecten zijn kapot gegaan door een referral systeem dat overal en nergens geplaatst werd als spam. Aan de andere kant is het ook een erg krachtige marketingtechniek. Ze zijn aan het zoeken op welke manier dit gebruikt kan worden, zonder dat het alleen als spam overal geplaatst wordt.

Komt EvoVerses beschikbaar in de appstore, met de game en nieuwe UI?

Er is geen garantie dat de app wordt goedgekeurd door Apple. Ze zijn geen groot fan van crypto apps, dus het kan zijn dat ze het om die reden zullen afkeuren. Alevo verwacht een kans van 90% dat de app wordt goedgekeurd door Apple. In de Google Play store is het echter vrij zeker dat het goedgekeurd zal worden.

Staat de PVP-game nog steeds gepland voor Juni?

Zoals eerder vermeld willen ze geen datum meer geven voor update, zonder er 100% zeker van te zijn dat dit lukt. Daarnaast zit de cryptomarkt in een moeilijke periode en is het misschien niet erg handig om op dit moment het belangrijkste onderdeel van een project te lanceren. Er wordt hard gewerkt om alles zo perfect mogelijk te hebben tijdens de lancering, wanneer die ook gaat zijn.

Als laatste mededeling laat Alevo weten dat de komende weken verschillende evenementen gehouden zullen worden die invloed gaan hebben op de game. Er zullen allerlei beloningen gewonnen kunnen worden om je game ervaring nog beter te maken. Misschien heeft het ook wel iets te maken met Gen0 Evo’s? Blijf dus zeker Twitter en Discord in de gaten houden.

Voor iedereen die heeft meegedaan aan de private sale, ga opzoek naar de bankmanager om je vEVO-tokens om te zetten naar EVO-tokens. Mocht je de private sale gemist hebben en dit soort kansen bij toekomstige games niet willen missen? Dan zou je eens kunnen kijken of Crypto Mastery iets voor je is.

Er staan een hoop updates voor ons te wachten waar ik persoonlijk heel erg naar uitkijk. Tot 10 Juni!

Bovenstaande informatie is geen financieel advies. Voor meer informatie: lees de disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.